Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

El Club de la Sostenibilitat d'AEBALL coorganitza un eWorkshop sobre l’hidrogen verd com a font d’energia. Inscriu-te!


AEBALL/UPMBALL, AEMES Smart i CEAM organitzaran el proper 18 d'abril, en el marc d'activitats del Club de la Sostenibilitat, l'eWorkshop L’hidrogen verd com a font d’energia. Oportunitats actuals i tendències.

Els experts que impartiran la sessió seran: Oriol Vilaseca i Vidal: CEO, Vilaseca Consultors SLP; Franz Bechtold Gabarró: Business Developer, Lhyfe; i Albert Mitjà Moyano: H2 & Solar Business Unit Director, Indox Energy Systems, S.L.

En aquesta sessió, les persones assistents podran tenir una idea més clara sobre les oportunitats que ofereix l'Hidrogen Verd per optimitzar les seves fonts d'energia. De la mà de diferents experts, es coneixerà l'interès que presenta actualment, i per a quin tipus d'empreses.

En l'àmbit de l'Hidrogen sostenible la tecnologia està evolucionant ràpid i s'estan fent importants inversions en infraestructures. Per això, els ponents també parlaran de quina serà la tendència d'evolució d'aquesta font d'energia, la qual cosa permetrà a les persones assistents identificar el seu interès potencial en el desenvolupament futur de les seves empreses.

La sessió està dirigida a professionals de la indústria, representants d'empreses, responsables de medi ambient, personal tècnic i qualsevol persona interessada a conèixer les possibilitats de l'Hidrogen Verd com a font d'energia.

Inscriu-te ara! www.aeball.com

#AeballEmpresesCreantValor

El Noticiero Empresarial nº 645
Fecha: 22/03/2024
El Club de la Sostenibilitat d'AEBALL coorganitza un eWorkshop sobre l’hidrogen verd com a font d’energia. Inscriu-te!
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona