Noticiero empresarial
Informacin
Publicaciones propias

Excavaciones y construcciones Benjumea exposa els reptes i oportunitats de les PiMES espanyoles


Lempresa associada Excavaciones y Construcciones Benjumea, va formar part de l'estudi Tomando el pulso a las pymes que BBVA va realitzar aquest any per analitzar les preocupacions i els reptes de les PiMES a nivell nacional.

Segons l'estudi, les previsions en volum de negoci per al sector de la construcci a Espanya han millorat. Si coincideix amb una moderaci dels costos, es pot aspirar al fet que aquest any resulti ms expansiu. La sostenibilitat s el cavall de batalla d'un sector que a Europa consumeix un 40% de l'energia primria i el 50% de les matries primeres.

Segons Dolores Benjumea, CEO d'Excavaciones y Construcciones Benjumea, al sector cal apostar per la sostenibilitat, la digitalitzaci i la formaci. L'empresa es troba en un moment de transformaci, com explica Benjumea a l'entrevista. En primer lloc, i amb l'objectiu de reduir els costos i palliar, d'aquesta manera, l'encariment dels materials, han invertit en maquinaria que sigui eficient i sostenible i, a ms, han apostat per reciclatge dels residus de la construcci, per a donar-los un nou s. Totes dues mesures les han perms, el curt-mitj termini, reduir la despesa en energia. En segon lloc, i per a evitar la dependncia que tenen de l'obra pblica, treballen la diversificaci de l'empresa, con l'obertura de noves lnies de negoci explica Dolores, i afegeix: en concret, pensem en apostar, en grau ms alt, por la lnia del reciclatge i per aconseguir ms client privat i fer ms edificaci industrial.

Estudi Tomando el pulso a las pymes: AQU
Ms informaci: www.benjumea.es
#AeballEmpresesCreantValor

El Noticiero Empresarial nº 629
Fecha: 17/11/2023
Excavaciones y construcciones Benjumea exposa els reptes i oportunitats de les PiMES espanyoles
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona