Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

No et perdis la jornada d'AEMES Smart sobre Descarbonització i Economia Circular de la cadena de valor agroalimentària


L’Associació d’Empreses de Mobilitat, Entorn Sostenible i Smart (AEMES Smart) organitza amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), l’IREC, i la Fundació Empresa i Clima, amb el suport d’AEBALL/UPMBALL, l’Institut Agrícola Català de Sant Isidre i el Consell Comarcal del Baix Llobregat, la jornada Descarbonització i Economia Circular de la cadena de valor agroalimentària. La sessió es realitzarà el proper 28 de novembre de 9:30 a 11:30 hores al Consell Comarcal del Baix Llobregat, Parc de Torreblanca, N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat.

L’objectiu d’aquesta jornada és analitzar la situació del sector Agroalimentari, posant de relleu les oportunitats i els desafiaments que suposa la transició verda per les empreses, tot presentant casos concrets d’experiències i analitzant les dificultats i els avantatges competitius que aporta la descarbonització.

Després de la presentació institucional d'AMB (Anna Hernández, Cap de l’Agencia de Desenvolupament Econòmic); el Consell Comarcal del Baix Llobregat (Eva Martínez, presidenta), AEBALL (M. Rosa Fiol, vicepresidenta) i l’Institut Agrícola Català de Sant Isidre (Baldiri Ros, president), es donarà pas a la presentació de la descarbonització com a repte per la indústria agroalimentària.

Posteriorment, es realitzarà la taula rodona Experiències d’èxit al sector agroalimentari, moderada per José Luis Haro, de l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB. Hi participaran: Josep Graells March, President de Vallformosa Foundation; Juan Antonio López, Director d'Energia i Medi Ambient a Damm; Xavier Bernat Camí, Director de Sostenibilitat d'Aigües de Barcelona; i Iban Cid, President de Germark. Finalment, es realitzarà un col·loqui i un cafè networking entre totes les persones assistents.

Més informació i inscripcions: www.aemes-smart.com

#AeballEmpresesCreantValor

El Noticiero Empresarial nº 629
Fecha: 17/11/2023
No et perdis la jornada d'AEMES Smart sobre Descarbonització i Economia Circular de la cadena de valor agroalimentària
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona