Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

BCN Content Factory publica la nova edició del "Qui és Qui al Baix 2023-2027"


L'empresa associada BCN Content Factory presenta la nova edició del Qui és Qui al Baix 2023-2027. Radiografia dels que manen al Baix Llobregat i L’Hospitalet, una publicació quadriennal i en aposta multiplataforma que l’agència de continguts edita tot coincidint amb la renovació de les administracions locals de primer i segon nivell a la comarca. A través d’aquesta enciclopèdia pretenem no només posar l’accent sobre el territori que ens envolta, sinó també constituir una eina de consulta fàcilment accessible per als ciutadans i ciutadanes.

Al llarg d’aquesta edició, es pot trobar, a banda dels 540 càrrecs electes que conformen les institucions del Baix Llobregat i L’Hospitalet -ajuntaments, Diputació de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona i Consell Comarcal del Baix Llobregat-, una panoràmica política de cadascun dels 31 municipis.

D’altra banda, s'ofereix un anàlisi dels diversos poders que conflueixen a la comarca, on es contempla el poder judicial, el policial, els partits polítics i mitjans de comunicació i la situació dels àmbits de la sanitat, educació, economia, religió, món laboral, associatiu, cultural i esportiu. Uns capítols que, a més a més, recullen la veu d’alguns dels líders polítics i personalitats més rellevants dins el teixit empresarial i associatiu del Baix Llobregat i L’Hospitalet.

Descarrega la publicació Qui és Qui al Baix 2023-2027. Radiografia dels que manen al Baix Llobregat i L’Hospitalet: AQUÍ

#AeballEmpresesCreantValor

El Noticiero Empresarial nº 629
Fecha: 17/11/2023
BCN Content Factory publica la nova edició del
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona