Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

MMM Group inaugura la primera fàbrica de generadors d’hidrogen d’Europa a Molins de Rei amb una inversió de 2,5 milions d’euros


Manufactura Moderna de Metales (MMM), companyia associada d'UPMBALL i d'AEMES-Smart, especialitzada en el disseny, desenvolupament i fabricació del sector de l’automoció, va inaugurar el passat 10 de novembre la primera fàbrica de generadors d’hidrogen d’Europa a Molins de Rei, que va comptar amb una inversió de 2,5 milions d’euros. M. Rosa Fiol va assistir a l'acte com a directora d'AEBALL/UPMBALL.

Methanol Reformer és la planta que es dedica a buscar solucions basades en el reformat de metanol per produir energia neta, eficient i descentralitzada. La companyia preveu treure al mercat 450 reformadors a l’any.

Jordi Priu, CEO de MMM, va afirmar que el grup empresarial diversifica el negoci cap a la transició energètica, estimant ampliar la plantilla fins al centenar de persones treballadores l’any vinent. Priu també va assenyar que l’aposta per que l’hidrogen va arribar en associar-se amb l’empresa nord-americana Element 1. L’acord amb aquesta firma va permetre obtenir la llicència i la transferència de tecnologia relacionada amb generadors de metanol a hidrogen.

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, que també va visitar la nova planta, va posar èmfasi en l’oportunitat que suposa la indústria de les renovables. En aquest sentit, Torrent va remarcar la importància de l’hidrogen com un vector clar i que lliga amb la indústria descarbonitzada i la indústria necessària per generar energia neta.

Sobre MMM

La companyia MMM és una empresa familiar fundada pel Joan Priu el 1944 a Barcelona que compta amb una plantilla de més de 700 empleats i que es dedica a la fabricació de sistemes de conducció de fluids pel sector d’automoció. Actualment, es suma al repte d’impulsar la transició energètica i la descarbonització a través de fonts alternatives d’energia. Amb centres de producció a Barcelona, Romania i Rússia, subministra a les principals marques d'automoció com Nissan, Toyota, Suzuki i Renault, entre d’altres. Recentment, ha establert una filial a Mèxic. Els principals països de destinació dels seus productes són Espanya, França, Alemanya, Anglaterra, Turquia, Romania i Mèxic.

Més informació: www.mmm.es

#AeballEmpresesCreantValor

El Noticiero Empresarial nº 629
Fecha: 17/11/2023
MMM Group inaugura la primera fàbrica de generadors d’hidrogen d’Europa a Molins de Rei amb una inversió de 2,5 milions d’euros
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona