Noticiero empresarial
Informacin
Publicaciones propias

Els quinzens Premis Delta guardonen cinc empreses del Baix Llobregat que fomenten els ODS


La cerimnia de lliurament de la quinzena edici dels Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials van reconeixer el passat 9 de novembre les empreses del territori creades entre 2018 i 2021 que promouen els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides. Els guardons sn una iniciativa conjunta dels ajuntaments de Castelldefels, Sant Boi, el Prat, Gav i Viladecans. Neus Olea, Responsable del Departament Tcnic i Relacions externes d'AEBALL va participar com a jurat dels premis.

Els guanyadors de la quinzena edici dels Premis Delta 2023 a les millors iniciatives empresarials van ser: ES Imperfect, del Prat de Llobregat, empresa social activista que lluita contra el malbaratament alimentari; Kaycicles, de Gav, dedicada a la fabricaci i comercialitzaci de vehicles amb zero emissions; Bierboi, de Sant Boi, que elabora cerveses artesanes; La Lucirnaga, de Castelldefels, que ofereix pastissos alternatius i saludables, i Hedyla Technologies, de Viladecans, start-up dedicada a planificar recorreguts eficients pel transport de mercaderies.

Lacte es va realitzar a Viladecans (edifici Cbic) i va comptar amb la participaci de Carles Ruiz, alcalde de Viladecans; Manuel Reyes, alcalde de Castelldefels; Juan Pedro Prez, tinent dalcalde drea dAcci Institucional i Projectes Urbans del Prat; Elisabet Latorre, regidora de Desenvolupament Econmic de Sant Boi, i Jordi Tort, tinent dalcaldessa de Planificaci Territorial i Desenvolupament Econmic Sostenible de Gav.

Cadascun dels municipis organitzadors atorga un premi entre les iniciatives empresarials presentades a la seva ciutat (inclosos els comeros). Cada premi t una dotaci econmica de 2.000 euros. S'aposta per accions empresarials recents que generin valor i impacte social i que constitueixen una referncia de desenvolupament sostenible a la zona Delta del Llobregat.

Aix, es dona un reconeixement a iniciatives basades en el desenvolupament d'energies netes, en la creaci de llocs de treball dignes, en el creixement econmic, el consum i la producci responsable, en l'acci pel clima o la indstria, i les orientades a la innovaci i noves infraestructures sostenibles, entre d'altres temes.

Els ajuntaments de la zona Delta del Llobregat organitzen conjuntament des de fa ms de 20 anys els Premis Delta a les millors iniciatives empresarials, un esdeveniment bianual que dona suport i reconeix l'activitat emprenedora i el dinamisme empresarial present en aquests municipis.

#AeballEmpresesCreantValor

El Noticiero Empresarial nº 629
Fecha: 17/11/2023
Els quinzens Premis Delta guardonen cinc empreses del Baix Llobregat que fomenten els ODS
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona