Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

Aprèn a realitzar un Pla de Marketing Digital


AEBALL organitza la sessió de capacitació dirigida a persones emprenedores Pla de Marketing Digital, que es celebrarà el proper 20 de setembre en format online. Els/les assistents coneixeran les estratègies bàsiques per iniciar-te en un màrketing de gran impacte i eficient quant a recursos.

Les persones participants podran conèixer i aplicar conceptes com: auditoria de recursos digitals, anàlisi de la competència digital, segmentació de públics i el món dels influencers, mètriques i KPIS, planificació del calendari i daccions, així com la creació de continguts.

En el marc del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, AEBALL ha programat una sèrie de sessions de capacitació adreçades a facilitar d’una manera pràctica el desenvolupament de les competències relacionades amb la posada en marxa d’una idea empresarial o de negoci. Són sessions grupals de capacitació per a persones emprenedores, 100% subvencionades, amb el suport del Departament d'Empresa i Treball. Aquests tallers pràctics de 4 hores de duració compten amb una metodologia dinàmica i participativa.

Aquestes sessions reforcen el seu servei d’assessorament i acompanyament a emprenedors i noves empreses, que la patronal ve realitzant des de fa anys. Està al costat tant de les noves empreses com de les ja consolidades i ofereix, a més, el servei perquè vol fomentar la creació, el desenvolupament i el creixement de les empreses. Des d’AEBALL informen i assessoren per crear una empresa, fer un pla estratègic, escollir la forma jurídica més adient, així com els passos a seguir per constituir-la, i faciliten suport per cercar fonts de finançament, ajuts i subvencions. De la mateixa manera, s’ofereix suport o acompanyament en qualsevol àmbit una vegada constituïda l’empresa: internacionalització, finançament, innovació, Recursos Humans, màrqueting, formació, etc. Aquest servei, amb una primera visita presencial, es gratuït i requereix cita prèvia (empren@aeball.net).

Curs Pla de Marketing Digital: Inscriu-te aquí

#AeballEmpresesCreantValor

El Noticiero Empresarial nº 620
Fecha: 15/09/2023
Aprèn a realitzar un Pla de Marketing Digital
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona