Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

Joves del Programa Singulars "Activa el teu futur!" d'AEBALL visiten les instal·lacions de Floox Power


El grup de joves del Programa Singulars Activa el teu futur! d'AEBALL va visitar, el passat 13 de setembre, les instal·lacions de l'empresa associada Floox Power, a L’Hospitalet de Llobregat.

Carlos Quinto, EV Sales Developer de Floox, va acompanyar als grups d'Electricitat, Magatzem i Administració del programa d'AEBALL a visitar les instal·lacions. Així, van conèixer de primera mà el funcionament d’una empresa innovadora i resoldre els dubtes que tenien envers el mercat laboral i el sector de les energies sostenibles.

La visita va ser molt enriquidora pel grup de joves del programa, ja que l'empresa va explicar les seves funcions, valors i missió amb deteniment, fent molt comprensible la seva tasca. A més, cal destacar la importància del missatge que van transmetre al grup en referència a les competències transversals en un lloc de feina. També, recalcant el benestar de la persona treballadora i promovent la comunicació i el treball en equip com a punts clau. D’aquesta manera, s’obté més eficiència i eficàcia als resultats empresarials.

Floox by Premium PSU es dedica al disseny i fabricació de punts de càrrega ràpida i ultraràpida per a cotxes elèctrics. Ofereixen solucions per a una infraestructura de subministrament més intel·ligent, sostenible i rendible, no sols per als desplaçaments interurbans, sinó també per als de llarg recorregut o en zones de pas i en ruta. El seu enfocament en la innovació i en la satisfacció del client els permet mantenir-se a l'avantguarda del mercat i oferir solucions personalitzades per a cada necessitat específica.

El Programa Singulars té com a objectiu la inserció laboral de joves entre 16 i 29 anys. Les persones participants compten amb un servei d'orientació i suport a la inserció, a través del qual, s’ajuda al fet que aconsegueixin les competències necessàries per a la cerca i la consecució d'una ocupació. A més, el programa contempla visites a empreses i activitats socials.

Aquest projecte és una iniciativa d’ocupació per reduir l’atur juvenil i està subvencionat, promogut i impulsat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE).

#AeballEmpresesCreantValor

El Noticiero Empresarial nº 620
Fecha: 15/09/2023
Joves del Programa Singulars
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona