Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

BAXI estrena oficines en el Parc Logístic de Barcelona


L'empresa associada BAXI, especialitzada en sistemes de climatització y pertanyent al grup holandès BDR Thermea, amb l'objectiu de fer front al creixement de la companyia a Espanya i Portugal, ha decidit apostar per unes més àmplies i modernes instal·lacions situades en el Parc Logístic de Barcelona en les quals treballaran 121 membres de la seva plantilla, a partir del dilluns 19 de juny. BAXI deixa enrere les seves instal·lacions del carrer Salvador Espriu, a L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), i que ocupava des d'octubre de 2005, en règim de lloguer, igual que les noves dependències del Parc Logístic.

Així, després de 18 anys a L'Hospitalet de Llobregat, BAXI ha decidit ampliar, modernitzar i fer més confortables les seves instal·lacions i traslladar-se al Parc Logístic de Barcelona. 121 empleats de diferents àrees de la companyia, entre les quals es troba la delegació comercial de la zona Aquest, ocupen, els 1.850 metres quadrats de superfície. En règim de lloguer, BAXI, compartirà edifici amb altres marques com Somfy o Saba.

Les noves instal·lacions s'han dissenyat per a disposar d'espais de treball individuals amb totes les comoditats i exigències tècniques i espais comuns oberts i confortables que potencien la creativitat i el treball en equip.

L'edifici situat en la Av.Parc Logístic 22 de Barcelona compta amb certificat BREEAM, que acredita el compliment de la màxima exigència en matèria de sostenibilitat d'edificis. Aquesta exigència aquesta alineada amb l'estratègia empresarial de BAXI encaminada a contribuir a la descarbonització dels edificis.

Sobre BAXI

BAXI, companyia especialitzada en solucions de climatització, és una empresa integrada en el grup BDR Thermea, amb presència i fàbriques a Europa. A Espanya i Portugal BAXI compta amb 1.300 col·laboradors i amb un volum de negoci de 220 milions d'euros, incloent tota la xarxa de Servei Tècnic Oficial vinculada a la marca. Disposa d'una planta de producció d'equips d'energia solar en Castellbisbal (Barcelona), seus corporatives a Madrid, Barcelona i Lisboa, instal·lacions logístiques a La Pobla de Claramunt (Barcelona) i quatre centres de formació a Madrid, Barcelona, Oviedo i Leiria (Portugal). Al desembre de 2021 va formalitzar l'adquisició de Hitecsa i Adisa, ara en ple projecte d'integració. La marca es caracteritza actualment per la seva innovació i la seva aposta per l'eficiència i les energies renovables, sent el major exportador de panells solars del nostre país. BAXI ofereix solucions avançades de climatització, tant per aplicacions residencials com instal·lacions terciàries, que garanteixen la màxima eficiència energètica i confort tèrmic: calderes de condensació, panells solars, bombes de calor, emissors i equips d'aire condicionat, entre altres productes.

Més informació: www.baxi.es

#AeballEmpresesCreantValor

El Noticiero Empresarial nº 620
Fecha: 15/09/2023
BAXI estrena oficines en el Parc Logístic de Barcelona
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona