Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

Aprèn a realitzar un Pla de Marketing Digital i crear continguts rellevants amb les sessions de capacitació d'AEBALL Emprèn


AEBALL organitza la sessió Marketing de continguts el proper 23 de maig, i la sessió Pla de Marketing Digital el proper 25 de maig, que es celebraran a la seu de l'entitat. Els assistents veuran com crear un pla de màrqueting efectiu i de forma senzilla, establint la seva finalitat i estructura. També es compartiran conclusions valuoses per multiplicar els resultats amb decisions estratègiques i continguts de valor que permetin assolir els objectius.

En el marc del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, AEBALL ha programat una sèrie de sessions de capacitació adreçades a facilitar d’una manera pràctica el desenvolupament de les competències relacionades amb la posada en marxa d’una idea empresarial o de negoci. Són sessions grupals de capacitació per a persones emprenedors, 100% subvencionades, amb el suport del Departament d'Empresa i Treball. Aquests tallers pràctics de 4 hores de duració, en modalitat presencial i online, compten amb una metodologia dinàmica i participativa. A més d'aquesta sessió s'han programat altres com: Constituir-se coma autònom o com a societat o Estratègia de Propietat Intel·lectual: Quant valen els meus intangibles.

Aquestes sessions reforcen el seu servei d’assessorament i acompanyament a emprenedors i noves empreses, que la patronal ve realitzant des de fa anys. Està al costat tant de les noves empreses com de les ja consolidades i ofereix, a més, el servei perquè vol fomentar la creació, el desenvolupament i el creixement de les empreses. Des d’AEBALL informen i assessoren per crear una empresa, fer un pla estratègic, escollir la forma jurídica més adient, així com els passos a seguir per constituir-la, i faciliten suport per cercar fonts de finançament, ajuts i subvencions. De la mateixa manera, s’ofereix suport o acompanyament en qualsevol àmbit una vegada constituïda l’empresa: internacionalització, finançament, innovació, Recursos Humans, màrqueting, formació, etc. Aquest servei, amb una primera visita presencial, es gratuït i requereix cita prèvia (empren@aeball.net).

Curs Marketing de continguts: Inscriu-te aquí

Curs Pla de marketing digital: Inscriu-te aquí

#AeballEmpresesCreantValor

El Noticiero Empresarial nº 606
Fecha: 19/05/2023
Aprèn a realitzar un Pla de Marketing Digital  i crear continguts rellevants amb les sessions de capacitació d'AEBALL Emprèn
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona