Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

T'agradaria assistir a la Nit solidària de l'Hospital Sant Joan de Déu? Fes la teva reserva!


L'Hospital Sant Joan de Déu, amb el qual AEBALL/UPMBALL hi col·labora, i Concert Studio conviden a participar en la Nit solidària Hospital Sant Joan de Déu. L'esdeveniment benèfic, que es celebrarà el 3 de juliol, està destinat a millorar el diagnòstic i els tractaments dels infants amb malalties minoritàries.

La vetllada consisteix en un sopar-concert, celebrat al Poble Espanyol de Barcelona dins del marc del festival ALMA. Aquest emblemàtic espai de la ciutat estarà destinat en exclusiva per gaudir d'un sopar d'estiu molt especial, així com, de la sempre sorprenent actuació de l'artista Carlos Núñez.

L'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona és el tercer centre europeu amb major volum d'activitat pediàtrica, i el primer d'Espanya, així com la primera maternitat de Catalunya. És una entitat sense ànim de lucre, que pertany a l'Orde Hospitalari dels Germans de Sant Joan de Déu, que ofereix servei públic als seus pacients a través del concert amb la Sanitat Pública.

Gràcies a les donacions que rep, el centre duu a terme un gran nombre de projectes que serien inviables d'una altra forma: construcció i reforma de nous espais, humanització de l'activitat hospitalària, projectes de cooperació internacional, creació d'unitats clíniques no concertades, compra d'equipaments d'avantguarda i, sobretot, recerca en les malalties greus que afecten la infància.

Molts infants neixen, o desenvolupen a molt curta edat, greus malalties que no es poden evitar amb vacunes, màscares, rentat de mans o distància social Algunes d'aquestes malalties tenen cura, però la majoria d'elles es convertiran en cròniques i els condicionarà completament la seva infància i la seva vida d'adults. Sense oblidar que, en molts altres casos, els impedirà precisament arribar a l'adultesa.

És per aquest motiu que, per a l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, investigar les malalties greus que afecten la infància, així com millorar els seus tractaments, és una prioritat . Aquesta obstinació és el que li ha portat a ser el centre espanyol amb més assajos clínics pediàtrics desenvolupats, molts d'ells, impulsats gràcies a les donacions.

Més informació: www.santjoandedeu.org

#AeballEmpresesCreantValor

El Noticiero Empresarial nº 606
Fecha: 19/05/2023
T'agradaria assistir a la Nit solidària de l'Hospital Sant Joan de Déu? Fes la teva reserva!
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona