Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

Forma part de l'InnoDelta Hack, el procés d’innovació oberta al Delta del Llobregat!


L'InnoDelta Hack, projecte en el que AEBALL col·labora, convida a formar part del procés d’innovació oberta en format hackathon sobre logística sostenible que es desenvoluparà als municipis del Delta del Llobregat, en el marc de la Iniciativa Territorial InnoDelta. Es donarà resposta a reptes reals d'empreses del territori, motivades per incorporar innovació a la seva operativa i gestió empresarial.

Durant el procés, experts en tecnologia, logística, sostenibilitat i negoci, oferiran acompanyament per desenvolupar la millor solució al repte escollit. El projecte pilot es pot implantar de manera individual o en equip a una de les empreses líders participants.

Amb la participació es podrà aconseguir connectar i treballar la solució a un dels reptes amb altres perfils innovadors i mentors experts, accelerar el teu projecte a la Xarxa InnoDelta de Labs Locals i accedir a recursos dels Labs InnoDelta i l’assessorament expert en logística, economia circular, tecnologia i pla de negoci. També es podrà fer networking amb altres participants, experts i empreses líders, donar visibilitat a la teva solució, la teva empresa o futura Start UP. Per tant, es podrà fer un pilot de solució desitjada.

Durant el mes de juny es compartiran worksessions, on pot rebre formació sobre tecnologia i treballar i validar idees amb experts del sector. També connectar amb diferents agents clau d’innovació al territori i projectar el teu futur professional i empresarial. Així, el 3 de juny, es presentarà Hackathon InnoDeltahack Delta on Startup Castelldefels. El 10 de juny es realitzarà una ponència sobre logística i el workshop Delta Logistics & Mobility Lab El Prat. D'altra banda, el 17 de juny es farà una ponencia sobre economia circular i el workshop EcoCircular Lab Gavà. Per finalitzar, el proper 1 de juliol es realitzarà la ponència final i presentació de projectes Delta IoT AI Lab Viladecans.

Inscripcions: AQUÍ

Més informació: www.innodelta.cat

#AeballEmpresesCreantValor

El Noticiero Empresarial nº 606
Fecha: 19/05/2023
Forma part de l'InnoDelta Hack, el procés d’innovació oberta al Delta del Llobregat!
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona