Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

CordiBaix celebra la jornada "Prevenció de la salut mental a l'entorn laboral"


Cordibaix, la Federació d'Entitats de Persones amb Discapacitat i/o Trastorn Mental del Baix Llobregat, associada a AEBALL, organitza, a través del programa Ocell de Foc, un cicle de jornades sobre l’estigma de la salut mental en relació a diverses temàtiques d’interés.

La primera jornada, Prevenció de la salut mental a l'entorn laboral es realitzarà a Sant Joan Despí el proper 1 de juny, de 10.00 a 13.00 hores. Està dirigida a empreses i entitats del territori. En cas de no poder assistir presencialment també es realitzarà en streaming.

Amb l'objectiu de potenciar una salut integral de les persones treballadores, es parlarà de salut mental a la feina, de promoció de la salut mental en l'entorn laboral, de l'estigma de salut mental en el treball, així com de bones pràctiques i estratègies.

Cordibaix, amb seu a Sant Joan Despí, es va constituir el 1987 al Baix Llobregat amb l'objectiu de donar suport i assessorament a les entitats que ofereixen serveis a les persones amb discapacitat, tot tenint en compte les necessitats de la comarca.

Inscripcions: AQUÍ

Més informació: www.cordibaix.org

AeballEmpresesCreantValor

El Noticiero Empresarial nº 606
Fecha: 19/05/2023
CordiBaix celebra la jornada
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona