Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

AEMES Smart organitza la jornada "Descarbonització i economia circular al sector Metall". Inscriu-te ara!


L’Associació d’Empreses de Mobilitat, Entorn Sostenible i Smart (AEMES Smart) organitza amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), la Fundació Empresa i Clima, i l’IREC, amb la col·laboració d’AEBALL, UPMBALL, UPM i CEAM, la jornada tècnica Descarbonització i economia circular al sector Metall.

El compromís d’Europa és assolir les zero emissions l’any 2050, i es desplegarà en una transició plena d’oportunitats que afectarà especialment alguns sectors productius tractors al nostre territori. L’objectiu d’aquesta jornada és abordar la situació actual del sector del metall en relació a la descarbonització, així com donar a conèixer els reptes que pel sector suposarà la transició verda, presentar casos d’èxit, experiències, barreres i oportunitats.

La sessió es realitzarà el proper 7 de juny de 9:30 a 12:00 hores a l’Hotel Porta Fira (Plaça Europa 45, L'Hospitalet de Llobregat).

La benvinguda institucional serà per part d'Héctor Santcovsky, Director de Desenvolupament Social i Econòmic de l’AMB, i M. Rosa Fiol, Vicepresidenta d’AEMES Smart, UPMBALL i UPM. D'altra banda, Elvira Carles, Directora de la Fundació Empresa i Clima parlarà sobre La descarbonització com a repte per la indústria del metall: cap a on va la UE i com ens afectarà.

També es realitzarà la taula rodona Experiències d’èxit al sector del metall moderada per Natàlia Ortega, Secretària de CEAM. Participaran: Oriol Vilaseca, Director General de Vilaseca Consultors i expert en economia circular i descarbonització; Javier Torres, Director de Manufactura Moderna de Metales, empresa fabricant de reformadors de metanol per a la producció d’Hidrogen; i Jesús Navarro, Director d'Operacions de Rimsa, empresa metal·lúrgica especialitzada en recuperació i additius de valor afegit.

Per finalitzar, hi haurà un col·loqui i un cafè amb networking.

Més informació i inscripcions: www.aemes-smart.com

#AeballEmpresesCreantValor


El Noticiero Empresarial nº 606
Fecha: 19/05/2023
AEMES Smart organitza la jornada
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona