Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

AEMES Smart és partner estratègic de l'EMobility Expo World Congress


AEMES Smart, com a partner estratègic de l'EMobility Expo World Congress, participarà en el Congrés Mundial de l'Emobilitat, que es celebrarà del 21 al 23 a València. Més de 5.000 alts executius es reuniran en aquest esdeveniment global per definir la transició cap a la descarbonització del món de la mobilitat amb més de 340 experts internacionals i més de 400 startups que mostraran projectes tecnològics innovadors i sostenibles. La participació d'AEMES Smart serà mitjançant expositor propi (B213 Exhibitor 20), ponències en taules rodones i ha impulsat la participació dels seus socis en diferents modalitats.

Neus Olea, directora d'AEMES Smart, intervindrà com a ponent a les sessions Private-Public Innovation and Collaboration, a l'Urban Mobility (el 21 de març de 16:10 a 16:40 hores) i al Mobility Innovation in the framework of clusters, a l'eMobility Startup Forum (el 22 de març de 16:10 a 16:50 hores).

Altres membres del Consell Assessor i la Junta Directiva d’AEMES Smart també participaran al Congrés, com Juan José Berbel (Socio en Metyis), Noemí Moya (Cap regional de política pública per a Europa del Sud de VOI Technology), Héctor Santcovsky (Director de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmica AMB), Xavier Sabaté (Cap de Projectes de Medi Ambient al Port de Barcelona i President de Logistics Green New Deal a Barcelona Centre Logistic ) i Jordi Aznar (EV Business Development Manager Floox by Premium PSU), també intervindràn com a ponents a diverses conferències per parlar de col·laboració i innovació público-privada, hidrogen verd, micromobilitat, tecnologies futures de la propulsió d'hidrogen i càrrega de vehicles elèctrics, respectivament.

Amb la seva participació l’esdeveniment, l'Associació d'Empreses de Mobilitat, Entorn Sostenible i Smart ha facilitat a les seves empreses associades visibilitat, cooperació i participació activa a l'EMobility Expo World Congress. A més, les empreses també poden gaudir d’avantatges, descomptes o invitacions per visitar la zona expositiva i el Congrés, els tres dies de l'esdeveniment.

AEMES-Smart agrupa les empreses que ofereixen productes i serveis relacionats amb Mobilitat, Entorn Sostenible i Smart a Espanya. Integra més de 180 empreses, 100.000 empleats, i més de 10.000 milions d'euros de facturació, amb la representació de grans empreses, PIMES i start-up’s, així com centres tecnològics. Incorpora també altres agents com centres logístics, ports i aeroports; i administracions tractores com municipis i àrees metropolitanes, mitjançant convenis de col·laboració. L'associació promou el desenvolupament d'un ecosistema que impulsa la innovació i la inversió, mitjançant la cooperació empresarial i les aliances estratègiques, a més de promoure projectes tractors col·laboratius públic privats.

Durant tres dies, el Congrés Mundial de l'Emobilitat 2023 oferirà debats, estudis de casos i experiències de mobilitat gràcies a la participació de més de 340 líders i experts de la indústria que explicaran les claus per a implementar nous models de negoci i millorar els processos.

L'EMobility Expo World Congress exposarà les innovacions més sostenibles en el sector de la mobilitat. Amb la seva primera edició, es convertirà en el lloc adequat per trobar les solucions tecnològiques d'avantguarda que estan impulsant la indústria i el mercat. Així, la eMobility Expo portarà al sector de la mobilitat a una nova dimensió, convertint-se en el punt de trobada de les innovacions que configuraran el futur de la mobilitat.

#AeballEmpresesCreantValor

Més informació: www.aemes-smart.com

El Noticiero Empresarial nº 598
Fecha: 17/03/2023
AEMES Smart és partner estratègic de l'EMobility Expo World Congress
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona