Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

Arriba la tercera edició del Premi "A Dona Professional Autònoma" de CaixaBank


Arriba la Tercera Edició del Premi A Dona Professional Autònoma una iniciativa que CaixaBank va impulsar fa dos anys i que té com a objectiu reconèixer a les dones professionals autònomes d’ Espanya. En suport a totes elles, hi hauran 13 reconeixements regionals i un premi nacional per la guanyadora amb 6.000€ en formació.

Els guardons s'adrecen a dones professionals autònomes de tots els sectors tinguin la residència fiscal al territori nacional i amb una activitat empresarial d’almenys dos anys d’antiguitat.

En una primera fase es premiaran els millors projectes territorials de cadascuna de les catorze direccions territorials de CaixaBank. Les guardonades regionals optaran al guardó nacional: una dotació econòmica de 6.000 euros per destinar a accions de formació empresarial i personal. Es donarà un diploma acreditatiu i campanya de difusió a través dels canals de comunicació de l'Associació de Treballadors Autònoms.

També es crearà una comunitat virtual on podran accedir les guanyadores de la fase territorial i la guanyadora nacional. A través d'aquesta xarxa de networking podran compartir coneixements, idees i experiències, i a més serà un punt de trobada per establir vincles professionals amb altres membres d'aquest col·lectiu.

El procés d’ inscripció és 100% digital. El període de presentació de candidatures es fins al 17 de març.

#AeballEmpresesCreantValor

Més informació: www.caixabank.cat

El Noticiero Empresarial nº 590
Fecha: 20/01/2023
Arriba la tercera edició del Premi
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona