Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

Necessites contractar? Vine al proper Networking d'ocupació per trobar candidats


Des del Pacte Local per l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de L’Hospitalet, en el marc del 4t congrés sobre l’ocupació de les persones de més de 45 anys en recerca activa de feina, organitzat per l’entitat ASSAT50, s’ha programat el proper 24 de novembre un Networking d’Ocupació per oferir un espai de trobada entre empreses que tingui necessitats de contractació i potencials candidats majors de 45 anys.

Durant la sessió, que durarà de 16:00 a 18:00 hores, les empreses formaran part d’un procés de selecció amb un ampli ventall candidats. Aquest procés es farà sota l’acompanyament de l’organització, la qual, tractarà de dinamitzar el procés d’una manera fresca i senzilla que permetrà a les empreses conèixer als candidats mitjançant tècniques d’avaluació i la realització d’entrevistes.

Aquest networking permetrà conèixer candidats amb una metodologia molt dinàmica realitzant entrevistes personals amb diferents perfils que poden cobrir necessitats de personal actuals o futures, així com millorar de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de l’empresa.

Són perfils de l’àrea administrativa, atenció al client, comercial, logística, màrqueting, neteja, control d’accessos / consergeria, construcció (pintura, paleteria, auxiliar, etc.), hostaleria (cambrer/a, cuina, etc.) cambrera pisos, perfils sociosanitaris i atenció a persones, comerç, etc. Són perfils sèniors experts en el seu àmbit i amb una ampla experiència en el món laboral.

Per a més informació, contactar amb Virginia Santolaria: rrhh@aeball.net / 93 337 04 50 / www.aeball.net

#AeballEmpresesCreantValor

Inscripcions: AQUÍ

El Noticiero Empresarial nº 582
Fecha: 18/11/2022
Necessites contractar? Vine al proper Networking d'ocupació per trobar candidats
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona