Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

AEMES Smart participa a la 11a edició de l'Smart City Expo World Congress


AEMES-Smart ha participat a l'Smart City Expo World Congress (SCEWC), a l'stand de l'AMB D121, del 15 al 17 de novembre a la Fira de Barcelona. També tenien stand associats d’AEMES Smart com ETRA, FLOOX, FCC, EURECAT, NEXUS o IDOM. El congrès és un punt de trobada sobre ciutats i solucions urbanes intel·ligents que ha reunit el món de la innovació urbana en la seva 11a edició.

Més de 400 experts internacionals han compartit coneixements i han abordat els nombrosos desafiaments que comporta la transformació urbana. En un escenari amb reptes mediambientals cada vegada més grans i una complexa situació geoestratègica en l’escenari global, els líders urbans han reflexionat sobre com les ciutats poden aportar el seu gra de sorra per fer del món un lloc millor. El programa del SCEWC s'ha estructurat en vuit eixos temàtics: Economia, Tecnologies Habilitadores, Energia i Medi Ambient, Governança, Infraestructures i Edificis, Vida i Inclusió, Mobilitat i Seguretat.

Smart City Expo World Congress (SCEWC), l’esdeveniment líder internacional sobre ciutats i solucions urbanes intel·ligents, ha comptat amb més de 1.000 expositors. Sota el lema Cities inspired by people, el saló i congrés ha comptat amb xifres prepandèmiques d'assistència i ha ocupat dos pavellons del recinte de Gran Via. El programa ha abordat les eines i estratègies que els governs locals, les organitzacions i els ciutadans poden aplicar per garantir un futur millor per a les ciutats i les properes generacions.

Dintre de l'Smart City Expo, també s'ha celebrat PUZZLE X 2022, el segon fòrum global sobre el futur impacte de les tecnologies de frontera en les ciutats i indústries. Aquest esdeveniment ha reunit experts mundials en ciència, tecnologia i innovació per debatre sobre nous materials, món cuàntic, 5G, noves tendèndies en semiconductors i computació exòtica, entre d'altres.

#AeballEmpresesCreantValor

Més informació: www.aemes-smart.com

El Noticiero Empresarial nº 582
Fecha: 18/11/2022
AEMES Smart participa a la 11a edició de l'Smart City Expo World Congress
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona