Noticiero empresarial
Informacin
Publicaciones propias

Saps com prevenir els conflictes laborals? Descobreix-ho a la propera jornada d'AEBALL!


Des d'AEBALL/UPMBALL, de la m de Foment del Treball, s'ha organitzat la jornada Com prevenir els conflictes laborals a la teva empresa, que es celebrar el proper 23 de novembre en format online, per tal de descobrir les claus per gaudir dun entorn laboral segur, saludable i competitiu.

Les xifres relatives als conflictes laborals no paren daugmentar. I es que, la manca de prevenci dels riscos psicosocials, juntament amb lincrement dels trastorns com l'estrs, lansietat o la depressi, han afectat greument al benestar mental i emocional de les persones treballadores, transformant els climes laborals tranquils en hostils. Aturar a temps els conflictes laborals s essencial per evitar conseqncies com: baixa productivitat, augment de laccidentalitat laboral, alta rotaci de personal, desmotivaci i incompliment dels objectius, aix com la prdua de competitivitat empresarial.

Aquesta jornada mostrar les claus per desenvolupar protocols eficaos que ajudin a prevenir i aturar qualsevol conflicte laboral que es produeixi a les empreses, com agressions fsiques, agressions verbals, mobbing i assetjament laboral o sexual. La implementaci de tots els coneixements que s'adquirir assistint a la jornada ajudar a evitar y prevenir els conflictes laborals; crear un entorn laboral ms segur, ms saludable i ms competitiu; millorar la motivaci i, conseqentment, la productivitat laboral; augmentar la competitivitat empresarial; incrementar la capacitat de retenci del talent a lempresa i evitar accidents laborals i les despeses associades.

Els experts que impartiran la sessi sn: Xavier Pladevall, CEO dAcci Preventiva i expert en Rendibilitat Preventiva i Ftima Jimnez, experta en Riscos Psicosocials i Empresa Saludable dAcci Preventiva.

Aquesta jornada est emmarcada en el Cicle de Jornades sobre dileg social i negociaci collectiva, subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famlies de la Generalitat de Catalunya.

Ms informaci i inscripcions: www.aeball.com

#AeballEmpresesCreantValor


El Noticiero Empresarial nº 582
Fecha: 18/11/2022
Saps com prevenir els conflictes laborals? Descobreix-ho a la propera jornada d'AEBALL!
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona