Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

Asproseat presenta la seva Memòria d'activitats de 2021


El grup associat Asproseat, que des de fa quatre dècades treballa per millorar la qualitat de vida d'un miler de persones dels col·lectius de la discapacitat i la tercera edat, ha presentat la seva Memòria d'activitats de 2021.

Els responsables afirmen que "no hem parat de fer noves activitats, de crear nous serveis laborals. En definitiva, de continuar la trajectòria que ens caracteritza, la de ser una entitat dinàmica i innovadora. Per altra banda, hem fet realitat un seguit de desitjos, com ara que el CET de Dolors Aleu tingui les plaques fotovoltaiques, de crear una unitat de logística amb molta projecció de creixement, de tenir un conveni amb el CE L’Hospitalet per la creació d’equips inclusius, etc."

Entre les dades més representatives, destaquen les 834 persones atesses, els 314 socis i les 580 persones treballadores durant l'aqny 2021. També destaca l'obertura d'un nou magatzem logístic a Cornellà de Llobregat, aconseguint ampliar ubicacions i també incorporant la formació i el software necessari per a la gestió adaptada als seus clients. A més, s'ha iniciat un projecte de col·laboració de dos anys amb l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat treballant amb impressores 3D.

El grup Asproseat fa quatre dècades que treballa per millorar la qualitat de vida de 1.000 persones dels col·lectius de la discapacitat i la tercera edat, i compta amb 600 treballadors, dels quals 400 són 300 persones amb discapacitat. Amb instal·lacions a Barcelona, L’Hospitalet, Cornellà i Esplugues de Llobregat, s’ofereixen serveis d’atenció diürna, residencial, activitats esportives i oci per a usuaris i famílies. Per altra banda, els centres especials de treball del grup disposen d’un ampli ventall de serveis per a empreses, com són els envasats i manipulats de productes, neteja, jardineria, consergeria, recollida de residus, logística i il·luminació.

#TreballemPerGuanyarElFutur

Més informació: www.asproseat.org

El Noticiero Empresarial nº 563
Fecha: 13/06/2022
Asproseat presenta la seva Memòria d'activitats de 2021
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona