Marketplace
Servicios

DF Electric busca empreses que es dediquin al bobinatge per a la fabricació de transformadors


L'empresa associada DF Electric, fabricadora de petit material elèctric de baixa tensió, especialitzat en la fabricació de fusibles, bases portafusibles i transformadors de baixa tensió, busca empreses que es dediquin al bobinatge per a la fabricació de transformadors.

Si alguna empresa compta amb personal especialitzat i la seva activitat comercial li permet treballar amb DF Electric, també seria possible.

Per això, l'objectiu és trobar els següents tipus de subcontratistes:

- Subcontratistes de fabricació de material elèctric, en concret bobinadors per transformadors, autotrasformadors i reactàncies.
- L'ideal seria que amb la seva activitat puguin treballar bobinant a les nostres instal.lacions de Cornellà de Llobregat amb la nostra bobinadora.

Amb seu central a Cornellà, DF Electric és una empresa de referència en la fabricació de fusibles, bases portafusibles, transformadors i altres accessoris de protecció elèctrica i electrònica industrial. Compta amb una plantilla d'un centenar de persones i dedica més d'un 65% de la seva facturació a exportació. El seu catàleg es compon de més de 4.000 referències.

Més informació: www.df-sa.es

Persona: Montse Calvet, AEBALL/UPMBALL, 93 337 04 50
E-mail: montse@aeball.net

Fecha: 26/10/2023
DF Electric busca empreses que es dediquin al bobinatge per a la fabricació de transformadors
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona