Marketplace
Servicios

SaóPrat ofereix un 10% de descompte en serveis de neteja d´espais i en serveis de disseny i comunicació


SaóPrat ofereix un 10% de descompte als socis d'AEBALL en serveis de neteja d'espais i en serveis de disseny i comunicació:

Serveis de Neteja d’espais

- Oficines i locals
- Comunitats de veïns
- Finques
- Equipaments públics
- Finals d'obra

Serveis de Disseny i comunicació

- Campanyes creatives
- Estrategia de marca
- Branding
- Disseny gràfic
- Disseny digital i web
- Gadgets sostenibles

SaóPrat és un projecte d'economia social creat per l’Associació SaóPrat l’any 2007 amb la finalitat de facilitar la integració social de joves en risc d'exclusió, a través d'un contracte laboral vinculata un procés de formació i capacitació professional. El contracte laboral és una eina educativa a través de la qual es treballen aspectes com la responsabilitat, l’assistència, la puntualitat, etc. Els joves contractats reben un acompanyament socioeducatiu durant tot el seu procés que els obrirà la porta al mercat laboral ordinari i/o el retorn als estudis reglats.

En els últims 10 anys ham generat al voltant de 325 contractacions entre joves i adults. Un aspecte a destacar és que al 2021 de les 29 contractacions que es van realitzar un 52% van finalitzar la contractació amb nosaltres per que van trobar feina en l’empresa ordinària i un 14% dels joves van reprendre un itinerari formatiu (ESO, PFI, Grau Mitjà...).

Generen una activitat empresarial rendible i creixent, que enforteix la sostenibilitat de l'impacte que es genera. Oferieixen solucions a entitats del territori amb una mirada multidisciplinar i alineades als valors de l'economia social i solidària.


Persona: Neteja (Olga Valls): 664543414. Disseny (Berta López): 671605179
E-mail: olga.valls@saoprat.net

Fecha: 07/12/2022
SaóPrat ofereix un 10% de descompte en serveis de neteja d´espais i en serveis de disseny i comunicació
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona