Marketplace
Servicios

Adeslas ofereix condicions especials en assistència sanitària als socis d´AEBALL


La companyia associada d'assegurances de salut Adeslas, amb més de 43.000 professionals, 1.200 centres mèdics i més de 200 hospitals concertats posa a disposició de les altres empreses associades d'AEBALL la possibilitat d'assegurar la seva salut i la dels seus familiars directes en unes condicions molt avantatjoses.

Per 39,90€ al mes per assegurat, es pot aconseguir Adeslas Completa + Plus Dental amb prima de 0 a 67 anys sense copagaments, sense carències a partir de 12 assegurats i sense qüestionari de salut a partir de 50 assegurats).

Adeslas Completa inclou: medicina general i pediatria; especialitats; mitjans de diagnòstic, inclosos els d'alta tecnologia; hospitalització; part i tot el que hi està relacionat; tractaments especials: foniatria, logopèdia, laserteràpia, diàlisi, làser verd..., així com urgències ambulatòries i hospitalàries.

D'altra banda, amb Plus Dental es pot accedir a molts serveis sense cost addicional: urgències, neteges de boca, consultes de diagnòstic, fluoracions i educació bucal. A més, amb la cobertura dental, preus especials en tots els tractaments dentals que es necessitin.

Aquesta assegurança de salut compta amb serveis addicionals, com el de salut digital amb videoconsulta, teleconsulta, xat, telèfons d'orientació mèdica, autoritzacions i reemborsaments online, recepta electrònica privada i targeta digital. A més, amb la plataforma de salut digital Adeslas Salud y Bienestar es pot millorar l'estil de vida i la gestió de la salud.

Resum de cobertures
Quadre mèdic
Franquícies Plus DentalPersona: David Romero Elena, Director OAC Adeslas 93 139 52 33 - 634 86 40 95
E-mail: romeroed@oac.segurcaixaadeslas.es

Fecha: 10/06/2022
Adeslas ofereix condicions especials en assistència sanitària als socis d´AEBALL
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona