Jornadas Informativas
Actividades

Otras jornadas previstas durante el período ( 01/12/2023 - 31/12/2023 )

Taller: El Lean Manufacturing com mai t´ho han explicat

12/12/2023

Des d'AEBALL, de la mà de Melior Industrial, hem organitzat la jornada El Lean Manufacturing com mai t'ho han explicat, que es celebrarà el pròxim 12 de desembre en format presencial, per tal de descobrir quins són els punts claus del Lean Manufacturing i els beneficis de la seva aplicació, explicat d'una manera senzilla i sense tecnicismes.

El Lean Manufacturing és vist per les PiMES com un luxe que només les grans empreses es poden permetre, a vegades com una moda plena de termes en japonès que ningú entén o fins i tot un mètode per a fer-te perdre el temps. En aquest taller, pràctic i participatiu, t'ajudarem a que vegis els veritables beneficis per a la teva empresa.

PROGRAMA

- Quins resultats es pot aconseguir implementant el Lean Manufacturing en el teu negoci.
- Per què en moltes empreses en les que s'ha intentat implantar ha fracassat.
- Què cal canviar en la producció d'una empresa industrial per tenir èxit.

EXPERT

Miguel Fenollosa. Enginyer de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Catalunya. CEO y Fundador de Melior Consulting i Professor Universitari Associat a la Universitat de Tecnocampus Mataró.

Gratuït per a empreses associades. No sòcies: consultar preus i condicions

FECHA: 12/12/2023
HORA INICIO: 09:30h.
HORA FIN: 11:00h.
LUGAR: Av. Fabregada 93, 1-3. L´Hospitalet de LlobregatJornada: Estratègies per millorar el posicionament virtual de la teva marca

05/12/2023

Des d'AEBALL, de la mà del Departament d’Empresa i Treball dins del Programa Emprèn Cat, hem organitzat la sessió informativa Estratègies per millorar el posicionament virtual de la teva marca, que es celebrarà el pròxim 5 de desembre en format virtual, per tal de descobrir quines són les tendències actuals d’Internet que les empreses poden explorar per a millorar el seu posicionament.

La digitalització ha canviat la manera com les empreses es comuniquen amb els clients, gestionen les operacions i competeixen en el mercat. Les xarxes socials, les plataformes de comerç electrònic i les eines de màrqueting en línia han obert noves oportunitats, permetent una interacció més directa amb els consumidors i facilitant la venda de productes i serveis. L'objectiu d’aquesta sessió és conèixer estratègies efectives per a aconseguir l'èxit de les empreses mitjançant el posicionament en el món virtual.

PROGRAMA

- El paradigma actual de la digitalització dels negocis
- Estratègies de posicionament en línia: màrqueting digital
- Les eines que ens ofereix internet per a la gestió comercial de l’empresa
- Canals de comunicació amb el nostre públic objectiu
- Exemples pràctics
- Precs i preguntes

EXPERT

Xavi Viñolas, graduat en Direcció d'Empreses en Comerç i Distribució per ESCODI - Universitat de Barcelona, compta amb més de 9 anys d'experiència en el sector del comerç local i empreses. És un formador que destaca per la creació de solucions eficients, amb la missió de brindar assessorament a les empreses per millorar la seva rendibilitat i així augmentar l'èxit dels seus negocis.

Aquesta acció està subvencionada, s’emmarca dins del Programa Emprèn Cat amb el suport del Departament d'Empresa i Treball.

FECHA: 05/12/2023
HORA INICIO: 10:00h.
HORA FIN: 11:30h.
LUGAR: VIRTUAL (ZOOM)
DICIEMBRE 2023  
DL DM DC DJ DV DS DG
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Día con actividad
Día actual


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona