Cursos de Formación
Servicios

OPERACIÓ DE CARRETONS NORMA UNE 58451

Imprimir

OBJETIVO:
Objectiu general:
- Capacitar al maneig segur d'operacions amb carretons elevadors, formant en la seva conducció i maneig, marcat per la convocatòria en relació a la norma UNE 58451.
Objectius específics:
- Conèixer de forma general, les modalitat, condicions i riscos associats a les diferents operacions de manipulació de carrega en base als diferents equips utilitzats i l'entorn de treball en els que operen.
-Utilitzar el carretó de manera adequada segons l'entorn. -Fer les operacions sense posar en risc la seva persona ni les persones del seu entorn, ni la carrega que desplaça ni l'entorn.

DIRIGIDO A:
Tota persona en actiu o que hagi estat afectada per un ERTO

DATOS GENERALES DEL CURSO:
FECHA INICIO: 05/09/2022
FECHA FINALIZACIÓN: 08/09/2022
HORAS: 24 H.
DÍAS SEMANA: Lunes, Martes, Miércoles, Jueves
HORARIO: De 15:00h. hasta 21:00h.
Dias de clase en Septiembre: 5, 6, 7 i 8

CONTENIDO:
1.1. DEFINICIÓ: Moviments. Classificació. Sistemes motriu i hidràulic, panells de control, identificació de símbols. Normes d'ús: abans de arrencar el motor, mesures de prevenció, mesures de protecció. Maneig de càrregues: aprenent a treballar càrregues, principis de maneig, estabilitat, carretons equilibrades, distribució de la càrrega. Característiques de les rodes per carretons. Tipus de rodes per carretons.
2. CARRETONS DE MANUTENCIÓ AUTOMOTORS: Consells per a la seva utilització: Generalitats, qualificació, selecció i deures del conductor, dispositius de seguretat, disposició, del local, verificacions diàries, normes per a la càrrega, normes generals de conducció i circulació, normes conducció carretó de forquilla, casos particulars, prohibicions, regles de manteniment, inspeccions, verificacions periòdiques, consignes en cas d'incendi, prescripcions, codi de circulació
2.2 Codi de seguretat per a la seva utilització i manteniment: introducció, regles generals d'utilització, regles per al conductor, consignes d'entrenament.

LUGAR DE REALIZACIÓN :
IFTEM
Carrer de l'Energia 114, 08940 de Cornellà de Llobregat


INSCRIPCIÓN :
Omplint la fitxa d'inscripció
Curs Subvencionat: “Accions realitzades dins del Contracte Programa promogut pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya"

INSCRIPCIÓN FICHA ALUMNO

Una vez recibida la solicitud de inscripción, contactaremos para confirmarle la disponibilidad de plaza y solicitarle la documentación necesaria.

VolverAvda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona