Ventajas y descuentos
Ver todos los acuerdos

SECURITAS

Ventajas y descuentos AEBALL i SECURITAS han signat un acord per posar en marxa un nou Servei de Seguretat Integral. Es tracta del primer servei que integrarà, juntament amb el servei de seguretat tradicional, ciberseguretat i vigilància presencial a l’abast de les empreses.

SECURITAS és l’empresa líder mundial en solucions de seguretat integral: Vigilància especialitzada combinada amb la tecnologia necessària per una gestió eficaç de la seguretat dels clients, circuït tancat de televisió, detecció d’intrusió, control d’accessos, protecció contra incendis, integració, vídeo vigilància, solucions remotes de vídeo, interfonia, protecció personal...; és a dir, qualsevol necessitat relacionada amb la protecció de persones i bens.

VIRTUALCARE, es una multinacional espanyola líder en serveis de ciberseguretat. basa el seu creixement i expansió en la innovació i ha tret al mercat la primera Ciber-Alarma atesa i gestionada 24x7 des del seu Centre d’Operacions, que protegeix empreses i famílies dels riscos derivats de l’ús d’internet sense que aquests s’hagin de preocupar de res.

De la col·laboració d'ambdues companyies neix est nou Servei de Seguretat Integral s’ofereix a les empreses d’AEBALL/UPMBALL en condicions EXCLUSIVES.

Algunos documentos anexos sólo son accesibles desde la zona exclusiva para socios


DOCUMENTOS ANEXOS:
<< VolverAvda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona