Ventajas y descuentos
Ver todos los acuerdos

CIRE

Ventajas y descuentos Hem arribat a un acord de col·laboració amb el Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE), empresa pública del Departament de Justícia dedicada a la reinserció de les persones privades de llibertat. L’acord, a més de promoure la inserció de les persones que estan sota mesures judicials, permetrà que les empreses associades puguin gaudir de grans avantatges, especialment econòmics, a través de les diferents accions productives que es desenvolupen en els tallers - dins i fora - dels centres penitenciaris, contactant i establint relacions de producció i comercials:

- Les empreses associades podran subcontractar part de la seva producció a uns preus molt competitius i amb uns estàndards de qualitat molt elevats. Actualment el CIRE, proporciona ocupació a més de 3.100 interns, específicament formats, en els seus 64 tallers, que ocupen uns 60.000 m2 de superfície i compten amb més de 343 empreses clients. Les instal·lacions en les que es desenvolupa el treball productiu són una rèplica exacta d’un taller o una fàbrica.
Alguns exemples de les activitats que es poden subcontractar són: muntatges i manipulats, impremta, serralleria, confecció, manteniment, pintura, etc...

- Podran sol·licitar personal, degudament format i tutelat pel CIRE, perquè treballi a les empreses que així ho sol·licitin. La Borsa de Treball del CIRE és el pont entre el món penitenciari i el món empresarial i va dirigida als interns dels centres penitenciaris i educatius catalans que estan en semillibertat. Les persones que s’incorporen a la borsa de treball segueixen un itinerari de treball personalitzat i individual que els permet potenciar les seves capacitats i adaptar-ne de noves amb l’objectiu d’estar alineats als continus canvis del mercat de treball.

Per a resoldre qualsevol dubte o si estan interessats en els serveis del CIRE, poden contactar amb la Sra. Neus Olea (neus@aeball.net) o enviar-nos el formulari d'adhesió disponible al peu d'aquesta pàgina (només des de la part privada de la web).<< VolverAvda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona