Ventajas y descuentos
Ver todos los acuerdos

Crowe Accelera Management

Ventajas y descuentos AEBALL/UPMBALL i Crowe Accelera Management, consultoria col·laboradora especialitzada en finances corporatives, gestió de riscos i compliment normatiu, tenen un acord de col·laboració per oferir en les millors condicions de qualitat, cost i servei a les empreses associades d’AEBALL/UPMBALL serveis d’assessorament en sostenibilitat corporativa (estratègia, preparació d'informes i verificació d'informació no financera i de sostenibilitat) i serveis d'assessorament en compliance, govern corporatiu i compliment normatiu.

En virtut d’aquest acord, les empreses associades d’AEBALL/UPMBALL poden optar a diversos beneficis:

1.Una consulta inicial gratuïta d'una hora sobre els temes en qüestió (sostenibilitat i/o compliance) que permeti identificar l'abast dels projectes i prioritats per a les empreses associades, amb un valor de mercat de 200€.
2.Comptar amb especialistes en cada tema particular i amb dilatada trajectòria professional, assegurant la qualitat internacional de la marca Crowe.
3.Activitats formatives i informatives en els temes en qüestió, gratuïtes per a les empreses associades.<< VolverAvda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona