Ventajas y descuentos
Ver todos los acuerdos

Pagés Advocats Asociados

Ventajas y descuentos Des d’AEBALL/UPMBALL oferim a les empreses associades el Servei de Reclamació de Deutes i Recobrament d’Impagats, a través del despatx associat i col·laborador Pagès Advocats Associats, especialitzat en la matèria. Pagès Advocats fa més de 25 anys que proporciona el servei, amb l’objectiu de cobrar a clients morosos, ja siguin d’una empresa, d’un autònom o d’un particular.

Es tracta d’un servei ràpid i eficaç de reclamació de deutes via judicial (el servei més eficaç i professional) mitjançant el procediment que millor s’adeqüi segons el cas (preferentment el judici monitori de reclamació de quantitat). Durant el procés, el despatx proporciona a l’empresa atenció personalitzada i informa puntualment de totes les novetats que es van produint.
Pagès Advocats és bufet fundat el 1992, ubicat a Barcelona i a Girona, que realitza serveis per empreses de major i menor dimensió, així com per particulars, pel que disposa d’un punt de vista molt ampli en la preparació dels casos, que permet preparar una defensa per cada actuació que resulti adient a les necessitats concretes.

Avantatges per empreses associades:

Les empreses associades i els seus empleats podran gaudir d’un assessorament de qualitat, a un preu molt més reduït i competitiu. Així, la primera consulta és sempre gratuïta, i els honoraris professionals es cobraran en funció del servei, aplicant-se un 10% de descompte.

Per a més informació o per sol·licitar el servei:

- Poden accedir directament a recobromorosos.es: El despatx registra i examina la reclamació, informant al client de la possibilitat d’èxit, evitant així desplaçaments i tràmits innecessaris.

-O contactar amb Pagés Advocats Associats, C/ Casanova 43 -47 Entr. 4ª esc. Izq, 08011 Barcelona, Tel. 93 451 4050 - Email: jpages@icab.es

<< VolverAvda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona