Club del talent

Seminarios y JornadasJornada: Igualtat. Com evitar requeriments, seguiments i inspeccions


FECHA: 17/10/2023

Des d'AEBALL/UPMBALL, de la m de Foment del Treball, i dins del Cicle de jornades d'Igualtat a l'empresa, hem organitzat la jornada Igualtat. Com evitar requeriments, seguiments i inspeccions, que es celebrar el proper 17 d'octubre en format online.
La igualtat doportunitats entre dones i homes ha anant evolucionant, i s des de lany 2007 dobligat compliment per totes les empreses. Ja hi ha empreses signant el tercer i el quart pla digualtat i daltres que encara shan de posar amb la diagnosi, per la realitat es que les diferents legislacions vigents, aprovades, els darrers anys han anant imposant noves obligacions i responsabilitats. Conixer quines son les responsabilitats, obligacions i oportunitats que tenim si fem una correcta aplicaci de la igualtat ens ajudar a ser empreses ms compromeses i competitives.

PROGRAMA
Reps als requisits legals, canvis, i evoluci de la legislaci

Com registrar el pla i evitar els requeriments

Com actuar davant una inspecci

Com es fan els informes de seguiment

Com preparem la nostra organitzaci per obtenir el DIE

EXPERTA
Paula Mattio, consultora en Igualtat i Diversitat, Conciliaci, Prevenci d'assetjament a MEHRS. Ms de 17 anys d'experincia a diferents empreses. Llicenciada en Periodisme per la Universidad de Buenos Aires. Postgrau en Igualtat de Gnere. Tcnic en formaci en Igualtat per la Universidad Antonio Lebrija.


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona