Club del talent

Seminarios y JornadasJornada: Empresa inclusiva


FECHA: 03/10/2023

Des d'AEBALL/UPMBALL, de la m de Foment del Treball, hem organitzat la jornada Empresa inclusiva, que es celebrar el proper 3 d'octubre en format online.

La inclusi laboral s un esfor de les empreses per incloure diverses prctiques perqu diferents grups siguin tractats per igual. Permet que les persones en condicions de vulnerabilitat i sense importar origen tnic, gnere, malaltia, orientaci sexual i altres circumstncies tinguin accs a una ocupaci digna i decent.

La diversitat representa la varietat de talents, actituds, perspectives, punts forts, habilitats i caracterstiques dels nostres equips i socis comercials que ens fan nics i contribueixen a la creativitat, la innovaci i l'xit empresarial. Actualment, la diversitat cobra encara ms rellevncia a causa de la globalitzaci, la qual cosa fa que tant els nostres equips, com tamb els nostres provedors, els nostres socis i els nostres clients siguin cada vegada ms diversos.

A travs d'aquest webinar resoldrem les principals qestions, tant teriques com prctiques, sobre com ser una empresa inclusiva i diversa.

PROGRAMA

- De qu parlem quan parlem de diversitat i inclusi
- Quins son els beneficis tangibles i legals?
- Per on comencem?
- Com ho haig d'implementar?
- Decleg per una empresa inclusiva
- Eines i recursos

EXPERTA

Paula Mattio, consultora en Igualtat i Diversitat, Conciliaci, Prevenci d'assetjament a MEHRS. Ms de 17 anys d'experincia a diferents empreses. Llicenciada en Periodisme per la Universidad de Buenos Aires. Postgrau en Igualtat de Gnere. Tcnic en formaci en Igualtat per la Universidad Antonio Lebrija.Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona