Club del talent

Seminarios y JornadasJornada: Gesti de labsentisme. Eines i solucions


FECHA: 19/09/2023

Ampliar imagen

Des d'AEBALL/UPMBALL, de la m de Foment del Treball, hem organitzat la jornada Gesti de l'absentisme. Eines i solucions, que es celebrar el proper 19 de setembre en format online. Labsentisme s un problema important per a les empreses donat l'increment dels indicadors dels ltims anys. Durant la jornada sanalitzaran les principals causes i repercussions, aix com les eines i possibles solucions per gestionar-lo i aturar-lo.

PROGRAMA

- L'absentisme laboral afecta a l'estabilitat i projecci de les empreses, ja que incideix directament en la seva productivitat i competitivitat, podent comportar prdues milionries. Al webinar s'abordar:
- Algunes dades sobre l'absentisme laboral a Espanya
- Anlisi de les principals causes
- Conseqncies a les empreses
- Claus per evitar i prevenir l'absentisme laboral

Assistint a aquest webinar coneixers les claus per a prevenir i acabar amb l'absentisme laboral en la teva empresa, la qual cosa ajudar a: augmentar la productivitat laboral, millorar la competitivitat empresarial, rendibilitzar la inversi preventiva, crear un entorn laboral ms segur i saludable, reduir les taxes de accidentabilitat laboral, reduir el nombre de baixes laborals i els seus costos associats, optimitzar els recursos disponibles de l'empresa i millorar la reputaci corporativa.

EXPERT

Xavier Pladevall, CEO d'Acci Preventiva. Assessor expert en Prevenci de Riscos Laborals (PRL) i especialista en la rendibilitzaci de la inversi preventiva, acompanya a les empreses a construir un entorn laboral ms segur, saludable i competitiu. Reconegut per la revista americana Health & Safety com un dels 10 millors professionals a nivell mundial a rendibilitzar la inversi preventiva en les organitzacions.


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona