Club del talent

Seminarios y JornadaseWorkshop AEBALL: Canal de denncies. Coneix els nous requeriments legals per a implantar-los en la teva empresa


FECHA: 14/09/2023

Algunes empreses hauran de tenir obligatriament un canal de denncia intern aquest 2023, perqu els seus empleats, provedors, contractistes i subcontractistes puguin formular denncies per incompliments de la legalitat. Per aix, AEBALL/UPMBALL, juntament amb Fortuny Legal, empresa associada i collaboradora, organitza el webinar Canal de denncies: Coneix els nous requeriments legals per a implantar-los a la teva empresa.

La Llei 2/2023, de 20 de febrer, reguladora de la protecci de les persones que informin sobre infraccions normatives i de lluita contra la corrupci, estableix que les persones jurdiques del sector privat amb 50 o ms treballadors, aix com totes les entitats del sector pblic, han de tenir implantats sistemes i canals interns d'informaci, perqu qualsevol dels seus membres, aix com provedors o contractistes, puguin informar internament de qualsevol incompliment normatiu constitutiu d'illcit penal o d'infracci administrativa (greu o molt greu). La finalitat de la Llei s protegir de represlies als informants, aix com promoure la cultura de la informaci i la integritat en les organitzacions.

A travs d'aquest webinar resoldrem les principals qestions, tant teriques com prctiques, que implica aquesta nova Llei.

PROGRAMA

- A qui protegeix?
- Quan aplica?
- Qu es pot denunciar?
- Com ho haig d'implementar?
- Quines sn les conseqncies d'incomplir la Llei?
- Primeres impressions desprs de 6 mesos d'aplicaci de la Llei

EXPERTA

Olga Vil s advocada mercantilista i consultora en Compliance de Fortuny Legal, especialista en assessorament per a tot tipus d'empreses i grups societaris en matria mercantil, societria i de contractaci, M&A i Due Diligences, aix com litigaci mercantil i civil. Amb 21 anys d'exercici professional, ha participat en aquesta ltima etapa en Projectes de Corporate Compliance.

Gratut per a empreses associades. No scies: consultar preus i condicions.


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona