Club del talent

Seminarios y JornadasJornada virtual: Propostes per al desenvolupament de protocols de gesti de conflictes


FECHA: 16/05/2023

Des d'AEBALL/UPMBALL, de la m de Foment del Treball, hem organitzat la jornada Propostes per al desenvolupament de protocols de gesti de conflictes, que es celebrar el proper 16 de maig en format online, per tal de descobrir les claus per gaudir dun entorn laboral segur, saludable i competitiu.

Les xifres relatives als conflictes laborals no paren daugmentar. I s que, la manca de prevenci dels riscos psicosocials, juntament amb lincrement dels trastorns com l'estrs, lansietat o la depressi, han afectat greument al benestar mental i emocional de les persones treballadores, transformant els climes laborals tranquils en hostils. Aturar a temps els conflictes laborals s essencial per evitar conseqncies com: baixa productivitat, augment de laccidentalitat laboral, alta rotaci de personal, desmotivaci i incompliment dels objectius, aix com la prdua de competitivitat empresarial.

Aquesta jornada mostrar les claus per desenvolupar protocols eficaos que ajudin a prevenir i aturar qualsevol conflicte laboral que es produeixi a les empreses, com agressions fsiques, agressions verbals, mobbing i assetjament laboral o sexual.

PROGRAMA

Qu sn els protocols per la gesti de conflictes?
Qu han de contemplar?
Com shan destructurar?
Aspectes conflictius en el seu desenvolupament

EXPERTS

Xavier Pladevall, CEO dAcci Preventiva i expert en Rendibilitat Preventiva.
Ftima Jimnez, Experta en Riscos Psicosocials i Empresa Saludable dAcci Preventiva.


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona