Club del talent

Seminarios y JornadasJornada virtual: Tecnoestrs laboral. Gestional amb intelligncia emocional


FECHA: 21/03/2023

Ampliar imagen

Des d'AEBALL/UPMBALL, de la m de Foment del Treball, hem organitzat la jornada Tecnoestrs laboral. Gestiona'l amb intelligncia emocional, que es celebrar el proper 21 de mar en format online. La transformaci digital que estem experimentant en les ltimes dcades amb laparici, entre altres coses, dinternet, telefonia mbil, diverses tecnologies de la informaci i la comunicaci (TIC), e-commerce o teletreball ha provocat que cada vegada hi hagi major dependncia dels dispositius tecnolgics i alhora la velocitat devoluci daquests dispositius dificulta la seva usabilitat perqu requereix una continua actualitzaci dels coneixements i la percepci de falta de control.

Durant la jornada es contemplar el tecnoestrs com a un risc a tenir en compte en la gesti preventiva i abordar la seva gesti de forma integrada en les organitzacions i en la negociaci collectiva. A ms, aquesta jornada mostrar les claus per evitar l'aparici del tecnoestrs a les empreses i, conseqentment, els seus perillosos efectes.

PROGRAMA

- Nous trastorns mentals i emocionals relacionats amb l's de les tecnologies en l'mbit laboral.
- Conseqncies de la sobreexposici a la tecnologia en el treball.
- Qu s el tecnoestrs i quins sn els seus efectes.
- Origen i causes del tecnoestrs.
- Eines i solucions per a prevenir el tecnoestrs a les empreses.
- Com gestionar de forma integrada l's de les noves tecnologies en les organitzacions.

A ms, s'oferiran les claus per evitar que el tecnoestrs es "coli" a les empreses i causi danys en la seguretat i en la salut de les persones treballadores, i en la prpia competitivitat de l'empresa, la qual cosa t'ajudar a augmentar el benestar laboral, incrementar les taxes de productivitat i competitivitat, reduir el nombre de baixes laborals i costos associats, crear un entorn laboral ms segur i saludable i optimitzar els recursos disponibles de l'empresa.

EXPERTS

- Xavier Pladevall, CEO dAcci Preventiva i expert en Rendibilitat Preventiva.
- Ftima Jimnez, Experta en Riscos Psicosocials i Empresa Saludable dAcci Preventiva.

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formaci de lmbit de Catalunya, adreats a la capacitaci per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el dileg social i la negociaci collectiva. Nm. dexpedient: STC028/22/000003.


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona