Club del talent

Seminarios y JornadasJornada presencial: Previsi social empresarial. Visita la Torre MAPFRE!


FECHA: 08/02/2023

Crisi econmica, incertesa, reformis en el sistema de Pensions de la Seguretat Social... Avui dia, les empreses de qualsevol grandria i activitat s'enfronten a un entorn complicat que pot comprometre la seva viabilitat present i futura. Una planificaci adequada de les seves estratgies en matria de Recursos Humans i Previsi Social Empresarial ser imprescindible per aconseguir la solvncia i continutat de les empreses.

AEBALL/UPMBALL i el Club del Talent organitzen amb MAPFRE la jornada presencial Previsi social empresarial, que s'impartir el proper 8 de febrer de 9.30 a 13.00 hores en format presencial a la Planta 3 de la Torre MAPFRE. A la sessi es revisar l'actualitat d'aquestes solucions de Previsi social empresarial enfocades a frmules de retribuci flexible de cara a l'estalvi efectiu cap a la jubilaci, solucions per a l'estalvi a travs de l'empresa, solucions en matria de reestructuraci de plantilles i rejoveniment, novetats per a la implementaci dels plans de pensions d'ocupaci, i solucions globals a la recerca de l'optimitzaci fiscal dels recursos des de Recursos Humans i Direcci financera.

PROGRAMA

9.30 h. Benvinguda i Desdejuni (Planta 3 - Sala Agora)

10.30 h. Ponncia Previsi social empresarial

- Crisi econmica, incertesa, reformes al sistema de pensions de la Seguretat Social.
- Revisar l'actualitat de les solucions de Previsi Social empresarial 2022 - 2023.
- Frmules de retribuci flexible de les que disposa l'empresa.
- Reestructuraci de plantilles i rejoveniment.
- Novetats en la implantaci dels plans de pensions d'ocupaci.
- Solucions per trobar l'optimitzaci fiscal dels recursos des de Recursos Humans i Direcci financera.

12.30 h. Visita al terrat de la TORRE MAPFRE

Si les condicions meteorolgiques ho permeten, es podran veure l'heliport i les seves increbles vistes a la ciutat de Barcelona; s un dels gratacels ms alts d'Espanya i el primer a Catalunya.

EXPERT

ngel Crespo. Subdirector de Desenvolupament de Negoci, Llicenciat en Administraci i Direcci d'Empreses, Assessor Financer pel IEB, i especialista en Previsi social empresarial en MAPFRE.


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona