NOVEDADES
NOVEDADES

AEMES-Smart participa a l´Smart City Expo World Congress


AEMES-Smart, l'Associació d'Empreses de Mobilitat, Entorn Sostenible i Smart liderada per AEBALL i UPMBALL, ha estat present a l'stand d'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) a l'Smart City Expo World Congress (SCEWC), la cimera mundial sobre ciutats i solucions urbanes intel·ligents, organitzada per Fira de Barcelona durant els dies 16, 17 i 18 de novembre. L'acte ha reunit el món de la innovació urbana per celebrar el desè aniversari de l’esdeveniment.

AEMES-Smart, que compta amb una nova web, constitueix el punt de trobada de les empreses que desenvolupen o comercialitzen solucions Smart aplicables als diferents àmbits. A més, posa l’accent en l’àmbit de la mobilitat i l’entorn sostenible, i promou el desenvolupament de l’ecosistema que impulsa la innovació i la inversió mitjançant la cooperació empresarial, les aliances estratègiques i l’impuls de projectes tractors col·laboratius, així com la col·laboració publicoprivada.

L'entitat funciona com a lobby per la defensa i competitivitat de les empreses, impulsant i acompanyant en tot el procés de canvi i transformació de les indústries auxiliars de l'automoció i la mecanització tradicionals cap a la nova mobilitat, i dotant les empreses de personal qualificat, formació i reciclatge.

Amb més de 400 expositors i 300 ponents, i sota el lema We are the cities we make, el congrés SCEWC ha reflexionat sobre la transformació que estan vivint les metròpolis després de la pandèmia i la necessitat d’adaptar les ciutats a les necessitats dels seus ciutadans, fins i tot més que abans.

El certamen ha reunit els principals experts i empreses internacionals per compartir coneixements i abordar els múltiples desafiaments de la transformació urbana. Per cobrir tots els camps implicats, el programa del congrés s’ha estructurat en vuit eixos temàtics: Tecnologies, Energia i Medi ambient, Mobilitat, Governança, Vida i Inclusió, Economia, Infraestructures i edificis, i Seguretat i protecció. A més, s'han abordat temes com Intel·ligència Artificial, Digital Twins, nous models energètics, espais verds, low carbon, micro mobilitat i mobilitat compartida, participació ciutadana, infraestructures crítiques, Ètica i privacitat a la ciutat, i Seguretat urbana i emergències.

#TreballemPerGuanyarElFutur

Més informació: www.aemes-smart.com


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona