NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL s´uneix a la Red PIDI del CDTI per oferir informació i assessorament sobre ajudes a la R+D+i a les empreses de L´Hospitalet i Baix Llobregat


L'AEBALL s'ha unit a la Red PIDI del Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI) del Ministerio de Ciencia e Innovación, amb l'objectiu primordial de promoure i impulsar la innovació i el desenvolupament tecnològic de les empreses de L'Hospitalet i el Baix Llobregat.

La missió d'aquesta xarxa és oferir informació i assessorament a les empreses i a les persones emprenedores sobre les línies de suport més convenients, en funció de les característiques dels seus projectes tecnològic-empresarials, cobrint tots els àmbits administratius, des dels programes locals als internacionals i tots els àmbits de la innovació.

D'aquesta manera, la patronal ajuda les empreses a trobar finançament públic a les activitats d'R+D+i per reforçar les seves capacitats tecnològiques i d'innovació. A més, organitza trobades per donar a conèixer els instruments i programes de finançament públic de la R+D+i.

"Amb la nostra adhesió a la red PIDI, les empreses, persones autònomes i emprenedores del territori tindran un espai de referència per impulsar els seus projectes innovadors, millorar la seva competitivitat i adaptar-se amb èxit als reptes i exigències del futur", destaca Rosa Fiol, vicepresidenta i directora general d'AEBALL.

Red PIDI està coordinadada pel CDTI i posa a disposició dels seus membres els mitjans i recursos dirigits a l'èxit en la seva missió, en particular el sistema de gestió d'informació i el servei de suport en la gestió de consultes rebudes en les entitats.

Amb la seva participació a la red PIDI, AEBALL continua apostant per la digitalització i l'impuls a la innovació, la indústria 4.0 i la tecnologia al territori de L'Hospitalet i Baix Llobregat, donant valor afegit al teixit productiu i generant benestar i riquesa.

Per sol·licitar assessorament, poden omplir el següent FORMULARI

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate #redPIDI


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona