Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

Vols conèixer les claus per evitar i prevenir l'absentisme laboral? Inscriu-te a la propera jornada d'AEBALL!


Des d'AEBALL/UPMBALL, de la mà de Foment del Treball, s'ha organitzat la jornada Gestió de l'absentisme. Eines i solucions, que es celebrarà el proper 19 de setembre en format online. L’absentisme és un problema important per a les empreses donat l'increment dels indicadors dels últims anys. Durant la jornada s’analitzaran les principals causes i repercussions, així com les eines i possibles solucions per gestionar-lo i aturar-lo.

L'absentisme laboral afecta a l'estabilitat i projecció de les empreses, ja que incideix directament en la seva productivitat i competitivitat, podent comportar pèrdues milionàries. Al webinar s'abordaràn algunes dades sobre l'absentisme laboral a Espanya fent un anàlisi de les principals causes. També s'analitzaran conseqüències a les empreses i es donaran claus per evitar i prevenir l'absentisme laboral.

Assistint a aquest webinar coneixeràs com augmentar la productivitat laboral, millorar la competitivitat empresarial, rendibilitzar la inversió preventiva, crear un entorn laboral més segur i saludable, reduir les taxes de accidentabilitat laboral, reduir el nombre de baixes laborals i els seus costos associats, optimitzar els recursos disponibles de l'empresa i millorar la reputació corporativa.

L'expert que impartirà la sessió serà Xavier Pladevall, CEO d'Acció Preventiva. Assessor expert en Prevenció de Riscos Laborals (PRL) i especialista en la rendibilització de la inversió preventiva, acompanya a les empreses a construir un entorn laboral més segur, saludable i competitiu.

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva.

Més informació i inscripcions: www.aeball.com

#AeballEmpresesCreantValor

El Noticiero Empresarial nº 620
Fecha: 15/09/2023
Vols conèixer les claus per evitar i prevenir l'absentisme laboral? Inscriu-te a la propera jornada d'AEBALL!
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona