NOVEDADES
NOVEDADES

Coneix com finançar projectes innovadors amb José Bayón, conseller delegat d´ENISA


El Fòrum Empresarial del Llobregat organitza, el dijous 18 de gener a les 9.30 hores a l'Hotel Porta Fira Santos, un Desdejuni amb el conseller delegat d'ENISA, José Bayón, qui presentarà ENISA i les responsabilitats i projectes de suport a les PIMES que porten a terme.

ENISA és una entitat adscrita al Ministeri d’Indústria i Turisme. Donen suport financer a PIMES que volen impulsar projectes d’emprenedoria innovadora i a projectes empresarials viables a travès d’una alternativa al finançament tradicional. És l’entitat que gestionarà 3.233 milions d'euros dels fons corresponents a l’Addenda al Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia (PRTR) del Gobierno de España aprovada per les institucions europees el passat mes d’octubre, que en aquest cas estan focalitzats principalment en el sector industrial.

Bayón és enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Madrid (UPM) i enginyer de Producció i Logística per la Universitat Tècnica de Munic (TUM). Màster en Gestió política per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Part de la seva vida professional l'ha exercit en l'àmbit públic, com a regidor de Desenvolupament Econòmic, Ocupació i Innovació, i regidor d'Economia i Hisenda i tinenta d'Alcalde de l'Ajuntament de Segòvia. En el sector privat ha desenvolupat la seva activitat com a enginyer en diferents empreses espanyoles i alemanyes, com Daimler AG, Airbus, General Electric o General Dynamics. Actualment és conseller delegat d'ENISA.

El Fòrum Empresarial del Llobregat és una iniciativa promoguda per l’Associació Empresarial de L’Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL), amb la implicació d’institucions, entitats i empreses emblemàtiques, per donar resposta a la vocació de lideratge i innovació dels empresaris i alts directius vinculats al territori i ser un marc estable de trobada, de coneixement, de relació i d’opinió, en favor de la dinàmica econòmica, social i cultural de la zona del Llobregat i de Catalunya.

Inscriu-te ara! www.femllobregat.cat

#AeballEmpresesCreantValor


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona