Ventajas y descuentos
Ver todos los acuerdos

CPDI

Ventajas y descuentos La Llei Orgànica 5/2010 de reforma del Codi Penal va introduir la responsabilitat penal de les persones jurídiques, i la Llei Orgànica 1/2015 per la que es modifica el Codi Penal, va aportar claretat i detall en el règim de l’esmentada responsabilitat, i la llei recull com a eximent o atenuant la existencia d’un Programa de Compliment Normatiu o Compliance.

De la mà del Centro de Protección de Datos y de la Información (CPDI), hem arribat a un acord específic per tal de facilitar a les empreses associades atenció a les consultes relacionades amb els programes de Compliance, i condiciones especials en la seva implementació.

CPDI ha posat en marxa aquest nou servei mitjançant la col·laboració amb un equip de professionals multidisciplinar que permet cobrir totes les àrees que requereix la implantació d’un programa de Compliance. A més de CPDI, d’aquest equip formaran part: Bufete Brugueras, Gracía-Bragado y Asociados i Blueprocess Sustainability Assurance.

AVANTATGES QUE CONTEMPLA L’ACORD:

- DIAGNÒSTIC sobre els delictes que poden ser susceptibles de cometre’s a l’empresa: GRATUÏT per empreses associades.

- SERVEI DE CONSULTORIA GRATUÏT: Les consultes s’hauran de formalitzar per escrit, via e-mail (neus@aeball.net), i seran respostes en un màxim de 72 h. Totes aquelles consultes que requereixin estudis específics, dictàmens, o dedicació superior a 30 minuts per part del consultor, no estaran incloses en aquest servei gratuït i seran ofertes com a consultes de pagament.

- Descompte en la implantació de PROGRAMES DE COMPLIANCE, ja aplicat als preus següents:

Professionals / Empreses d'1 a 5 empleats 800€ + IVA (Descompte 30%)
Empreses de 6 a 10 empleats 1.200€ + IVA (Descompte 30%)
Empreses de 11 a 20 empleats 1.600€ + IVA (Descompte 20%)
Empreses de 21 a 30 empleats 2.000 € + IVA (Descompte 20%)
Empreses amb més de 40 empleats o més d'un centre de treball A valorar (Descompte 10%)

- Descompte de fins al 30% en el MANTENIMENT ANUAL (que és OPCIONAL).

- Cursos de FORMACIÓ sobre COMPLIANCE: Contactin’ns per més informació (formacion@aeball.net; Ana Ridruejo 93 337 04 50)


<< VolverAvda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona