Prensa
Notas de prensa

AEMES-Smart participa a l'Smart City Expo World Congress


AEMES-Smart, l'Associaci d'Empreses de Mobilitat, Entorn Sostenible i Smart liderada per AEBALL i UPMBALL, ha estat present a l'stand d'rea Metropolitana de Barcelona (AMB) a l'Smart City Expo World Congress (SCEWC), la cimera mundial sobre ciutats i solucions urbanes intelligents, organitzada per Fira de Barcelona durant els dies 16, 17 i 18 de novembre. L'acte ha reunit el mn de la innovaci urbana per celebrar el des aniversari de lesdeveniment.

AEMES-Smart, que compta amb una nova web, constitueix el punt de trobada de les empreses que desenvolupen o comercialitzen solucions Smart aplicables als diferents mbits. A ms, posa laccent en lmbit de la mobilitat i lentorn sostenible, i promou el desenvolupament de lecosistema que impulsa la innovaci i la inversi mitjanant la cooperaci empresarial, les aliances estratgiques i limpuls de projectes tractors collaboratius, aix com la collaboraci publicoprivada.

L'entitat funciona com a lobby per la defensa i competitivitat de les empreses, impulsant i acompanyant en tot el procs de canvi i transformaci de les indstries auxiliars de l'automoci i la mecanitzaci tradicionals cap a la nova mobilitat, i dotant les empreses de personal qualificat, formaci i reciclatge.

Amb ms de 400 expositors i 300 ponents, i sota el lema We are the cities we make, el congrs SCEWC ha reflexionat sobre la transformaci que estan vivint les metrpolis desprs de la pandmia i la necessitat dadaptar les ciutats a les necessitats dels seus ciutadans, fins i tot ms que abans.

El certamen ha reunit els principals experts i empreses internacionals per compartir coneixements i abordar els mltiples desafiaments de la transformaci urbana. Per cobrir tots els camps implicats, el programa del congrs sha estructurat en vuit eixos temtics: Tecnologies, Energia i Medi ambient, Mobilitat, Governana, Vida i Inclusi, Economia, Infraestructures i edificis, i Seguretat i protecci. A ms, s'han abordat temes com Intelligncia Artificial, Digital Twins, nous models energtics, espais verds, low carbon, micro mobilitat i mobilitat compartida, participaci ciutadana, infraestructures crtiques, tica i privacitat a la ciutat, i Seguretat urbana i emergncies.

#TreballemPerGuanyarElFutur

Ms informaci: www.aemes-smart.com
Fecha: 17/11/2021
AEMES-Smart participa a l'Smart City Expo World Congress
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona