Oferta de empleo
Servicios
RRHH, Trabajo y empleo
Inserta la teva notícia

AGENCIA DE COLOCACIÓN - Nº 9900000188


10/03/2022
  Oferta Referencia : 06826 Print

Actividad: ALIMENTACIÓ
Población: EL PRAT DE LLOBREGAT
C.P.: 08820
Profesión: Responsable del torn de tarda (obrador de conserves vegetals)
Categoría: Calidad + Producción + I+D
Subcategoría: Gestión de la producción
Nivel de estudios: Formación Profesional de Grado Superior
Subcategoria estudios: Administración
Experiencia: Al menos 2 años
Funciones: Treballaràs dins l’equip de l’obrador, on la principal tasca serà, sota la supervisió de la responsable de l’obrador, la coordinació i supervisió de totes les tasques que es deriven de la producció de conserves. Aquestes tasques són: - Responsable de l’equip de l’obrador del torn de tarda. Formació continua. - Supervisió i suport de totes les tasques derivades de la producció de conserves: Entrada de matèries primeres, formulació, cuinat, esterilització, neteja i desinfecció de les instal·lacions, envasat i etiquetatge. - Donar suport en la gestió i manteniment del sistema de gestió alimentaria APPCC ( autocontrols, control de clor, seguiment de la traçabilitat de lots) - Donar suport en la creació de nous productes ( I+D) - Gestió de comandes i tasques administratives (albarans, factures, resolució d’incidències, inventaris de materials i estocs de producte)
Salario mínimo: 22000 €
Salario máximo: 23500 €
Comissiones/Incentivos: Valorable pla de creixement segons valua de la persona candidata.
Tipo de contrato: Indefinido
Horario: 14.30h a 22.30h
Requisitos mínimos: - Estudis o formació relacionada amb processos alimentaris ( FP tècnic/a Superior en Processos i Qualitat en Indústries Alimentaries i altres ) - Experiència en gestió i formació de persones. - Carnet de conduir B. -Disponibilitat de vehicle propi (valorable) Habilitats i coneixements: Capacitat de lideratge i habilitats comunicatives - Coneixements i experiència amb la gestió de processos alimentaris. - Coneixement bàsic de l’entorn Windows ( Word, Excel, Power Point) - Coneixements bàsics en programes informàtics de gestió (producció, comandes, logística) - Habilitats de treball en equip, d’organització i planificació. - Idiomes: català i castellà bilingüe/nadiu. Es valorarà nivell mitjà-alt d’anglès.
Requisitos deseados:
Observaciones: Jornada de 40h setmanals. El sou proposat segons valua del candidat. El lloc de feina es al Prat de Llobregat. Busquem una persona activa, polivalent i amb capacitat de lideratge, que s’incorpori a l’equip de l’Obrador ES IM-PERFECT FOOD de la Fundació Espigoladors donant suport en la gestió i coordinació del obrador en el torn de tarda. Som una empresa d’inserció compromesa amb la sostenibilitat ambiental i la justícia social. Al nostre obrador elaborem conserves vegetals amb fruites i verdures de proximitat descartades del circuit comercial per ser imperfectes, per caigudes de preus o per excedents de producció. A es im-perfect® les reinventem i els donem un nou valor a través d’un model sostenible basat en els principis de l’economia circular. A més, l’obrador d’es im-perfect® és un espai d’inserció sociolaboral per a persones en situació de risc d’exclusió social. D’aquesta manera, donem resposta a un dels reptes ambientals més grans del nostre temps: les pèrdues i el malbaratament alimentari, una problemàtica que provoca el 8% de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle i suposa el malbaratament de milions de litres d’aigua. Et vols unir a la nostra lluita?
 
Inscríbete<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona