NOVEDADES
NOVEDADES

Saps com posar preus als teus productes o serveis?


AEBALL organitza la sessi de capacitaci dirigida a persones emprenedores Com posar preus als teus productes o serveis, que es celebrar el proper 4 d'octubre en format online. Els/les assistents aprendran a dissenyar una estratgia de preus corporativa, establir preus competitius i rendibles tot adaptant-te al mercat. Tamb descobriran tcniques de segmentaci i altres factors clau. A ms, analitzaran costos, valor i comunicaci de preus als clients.

En el marc del programa Catalunya Emprn de la Generalitat de Catalunya, AEBALL ha programat una srie de sessions de capacitaci adreades a facilitar duna manera prctica el desenvolupament de les competncies relacionades amb la posada en marxa duna idea empresarial o de negoci. Sn sessions grupals de capacitaci per a persones emprenedores, 100% subvencionades, amb el suport del Departament d'Empresa i Treball. Aquests tallers prctics de 4 hores de duraci compten amb una metodologia dinmica i participativa.

Aquestes sessions reforcen el seu servei dassessorament i acompanyament a emprenedors i noves empreses, que la patronal ve realitzant des de fa anys. Est al costat tant de les noves empreses com de les ja consolidades i ofereix, a ms, el servei perqu vol fomentar la creaci, el desenvolupament i el creixement de les empreses. Des dAEBALL informen i assessoren per crear una empresa, fer un pla estratgic, escollir la forma jurdica ms adient, aix com els passos a seguir per constituir-la, i faciliten suport per cercar fonts de finanament, ajuts i subvencions. De la mateixa manera, sofereix suport o acompanyament en qualsevol mbit una vegada constituda lempresa: internacionalitzaci, finanament, innovaci, Recursos Humans, mrqueting, formaci, etc. Aquest servei, amb una primera visita presencial, es gratut i requereix cita prvia (empren@aeball.net).

Curs Com posar preus als teus productes o serveis: Inscriu-te aqu

#AeballEmpresesCreantValor


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona