NOVEDADES
NOVEDADES

AEMES Smart organitza la jornada "Descarbonització i economia circular al sector de la Construcció"


L’Associació d’Empreses de Mobilitat, Entorn Sostenible i Smart (AEMES Smart) organitza amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), la Fundació Empresa i Clima, i l’IREC, amb la col·laboració d’AEBALL, UPMBALL, CCOC i CEAM, la jornada Descarbonització i economia circular al sector de la Construcció.

La transició cap a les zero emissions imposa una important transformació del sector de la construcció. Més enllà de la necessitat de descarbonització i dels reptes que aquesta suposa, s’obre un món d’oportunitats per les empreses, amb activitats i tecnologies que estan per desplegar i que seran absolutament necessàries.

L’objectiu d’aquesta jornada és abordar la situació actual del sector de la construcció en relació a la descarbonització, així com donar a conèixer els reptes que pel sector suposarà la transició verda, presentar casos d’èxit, experiències, barreres i oportunitats.

La sessió es realitzarà el proper 28 de juny de 9:30 a 11:30 hores al Centre d’Empreses del Baix Llobregat (Carrer Tirso de Molina 36, Cornellà de Llobregat).

La benvinguda institucional serà a càrrec d'Héctor Santcovsky, Director de Desenvolupament Social i Econòmic de l’AMB, i Lluís Moreno, President de la Cambra de Contractistes d’Obres de Catalunya, CCOC. Després es realitzarà la xerrada La descarbonització com a repte per la indústria de la construcció: Cap a on va la UE i com ens afectarà a càrrec d'Elvira Carles, Directora de la Fundació Empresa i Clima, i Nuria del Pozo, Responsable Legal a Fundació Empresa i Clima.

A la jornada també es portarà a terme la Taula Rodona Experiències d’èxit al sector de la Construcció, que moderarà Neus Olea, Directora d'AEMES Smart i participaran Carlos Velázquez, Director de Sostenibilitat de ROCA Group, Dolores Benjumea, Directora de Excavaciones y Construcciones Benjumea S.A., Marta Faura, Consell de Direcció de Garcia Faura, S.L.

Al finalitzar, es farà un col·loqui i un cafè - networking.

Més informació i inscripcions: www.aemes-smart.com

#AeballEmpresesCreantValor


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona