NOVEDADES
NOVEDADES

Descobreix la nova normativa de l’Impost als Plàstics No Reutilitzables al proper eWorkshop d´AEBALL


AEBALL/UPMBALL, juntament amb Vilaseca Consultors, organitza un el proper 15 de febrer, de 9:30 a 11:00 hores, un eworkhop sobre la nova normativa que va entrar en vigor l’1 de gener i articula l’Impost als Plàstics No Reutilitzables (IPNR).

La nova normativa procedent de reglamentació europea obliga a declarar els kg exactes de tots els envasos de plàstic no reutilitzables que acompanyen la mercaderia, ja siguin aquests primaris, secundaris o terciaris. A la sessió, articularem el text legal per tal de comprendre els seus requisits per a tots els actors.

A la sessió s'analitzarà el context, l'objecte de l'impost, excepcions deduccions i altres no subjeccions, devolució de l’impost, obligacions i condicions d’acreditació d’excepcions.

L'expert que impartirà la sessió és Oriol Vilaseca. Doctor en Ciència i Tecnologia dels materials. Enginyer Tècnic Industrial i Químic. Màster en Energies Renovables. També és un Assessor Acreditat d’ACCIÓ en Economia Circular. Actualment, és el CEO i fundador de Vilaseca Consultors, on desenvolupa solucions tècniques i professionals de manera personalitzada, duradora i sostenible en les àrees de futur objecte del seu estudi. També és professor del curs de postgrau en Economia Circular del Col·legi d'Enginyers de Barcelona EIC Coordinador i Professor del curs de postgrau en Tecnologies i aplicacions de l'hidrogen com a font d'energia del Col·legi d'Enginyers de Barcelona EIC.

INSCRIU-TE ARA!: AQUÍ

#AeballEmpresesCreantValor


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona