NOVEDADES
NOVEDADES

Coneixes joves interessats/des en formar-se i treballar? Els/les ajudem des del programa Singulars "Activa el teu futur!"


Des dAEBALL, amb la collaboraci de Levelinstrukta i Fundaci Gremibaix i amb el suport del Servei Pblic dOcupaci de Catalunya (SOC), posem en marxa una nova edici del Programa Singulars Activa el teu futur! amb lobjectiu dafavorir la inserci laboral de joves. El programa comenar aquest mes de gener i finalitzar al desembre.

Qu rebrs si participes en el programa?


- FORMACI subvencionada especfica
- Suport i ORIENTACI LABORAL durant tota lexecuci del projecte.
- Acompanyament a la INSERCI: Es facilitar l'accs a ofertes i entrevistes laborals amb empreses interessades en la contractaci d'aquests perfils.

Les formacions previstes per aquest 2023 sn les segents:

- Gestor/a de Magatzem: La formaci de 265 hores es realitzar a Sant Joan Desp. Inclou lobtenci del carnet de carretons elevadors, imprescindible per treballar com a Mosso/a de Magatzem.
- CP dElectricitat - Certificat de Professionalitat dOperacions Auxiliars de Muntatge de Xarxes de 260 hores que es realitzar a Cornell de Llobregat i inclou 80 hores de prctiques en empreses del sector.
- CP dAdministraci - Certificat de Professionalitat dOperacions Auxiliars dAdministraci de 470 hores de formaci que es realitzar a Cornell de Llobregat i inclou 40 hores de prctiques en empreses.

Els requisits de participaci sn:

- Tenir entre 16 i 29 anys.
- Alta com a demanant d'Ocupaci SOC (DARDO).
- Disponibilitat per realitzar la formaci, lorientaci laboral i les activitats del programa (visites a empreses i visites socials).
- Actitud i inters en formar-se i treballar.

La finalitat daquest Programa s la incorporaci del/la jove en el mercat laboral. El 70% de participants de la darrera edici van aconseguir feina amb contractes de ms de 6 mesos o indefinits!

INSCRIU-TE ARA!: AQU

Vols reservar plaa? Realitza la inscripci i envia el teu CV a rrhh@aeball.net Reserves per rigors ordre dinscripci

#AeballEmpresesCreantValorAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona