NOVEDADES
NOVEDADES

AEMES-Smart participarà a la 11a edició de l´Smart City Expo World Congress


L'Smart City Expo World Congress (SCEWC), fira on AEMES-Smart tindrà presencia amb un stand, tindrà lloc del 15 al 17 de novembre a la Fira de Barcelona. El congrès és un punt de trobada sobre ciutats i solucions urbanes intel·ligents organitzat per Fira de Barcelona que reunirà el món de la innovació urbana en la seva 11a edició.

L’esdeveniment reunirà més de 400 experts internacionals que compartiran coneixements i abordaran els nombrosos desafiaments que comporta la transformació urbana. En un escenari amb reptes mediambientals cada vegada més grans i una complexa situació geoestratègica en l’escenari global, els líders urbans reflexionaran sobre com les ciutats poden aportar el seu gra de sorra per fer del món un lloc millor. Per abastar totes les possibilitats, el programa congressual de SCEWC s’estructurarà en vuit eixos temàtics: Economia, Tecnologies Habilitadores, Energia i Medi Ambient, Governança, Infraestructures i Edificis, Vida i Inclusió, Mobilitat i Seguretat.

Smart City Expo World Congress (SCEWC), l’esdeveniment líder internacional sobre ciutats i solucions urbanes intel·ligents, organitzat per Fira de Barcelona, comptarà amb més de 1.000 expositors. Sota el lema Cities inspired by people, el saló i congrés comptarà amb xifres prepandèmiques i ocuparà dos pavellons del recinte de Gran Via. El programa congressual abordarà les eines i estratègies que els governs locals, les organitzacions i els ciutadans poden aplicar per garantir un futur millor per a les ciutats i les properes generacions.

Dintre de l’Smart City Expo, també es celebrarà PUZZLE X 2022, el segon fòrum global sobre el futur impacte de les tecnologies de frontera en les nostres ciutats i indústries. Aquest esdeveniment reunirà experts mundials en ciència, tecnologia i innovació per debatre sobre nous materials, món cuàntic, 5G/nous G, noves tendències en semiconductors i computació exòtica, etc. Accedeix al promocode AQUÍ

AEBALL/UPMBALL, col·laboradors del SCEWC, ofereixen a les seves empreses sòcies invitacions i descomptes especials per poder participar al Smart City Expo World Congress. Per obtenir més informació, poden contactar amb info@aeball.net / 93 337 04 50.

#AeballEmpresesCreantValor

Més informació Smart City Expo: www.smartcityexpo.com
Més informació PUZZLE X: www.puzzlex.io


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona