NOVEDADES
NOVEDADES

Coneixes l´actualització normativa de la Llei General de Discapacitat en la empresa? Inscriu-te a la propera jornada d´AEBALL


Des d'AEBALL/UPMBALL, de la mà de Foment del Treball, s'ha organitzat la Jornada virtual Actualització normativa i visió general i pràctica de la Llei General de Discapacitat en la empresa, que es celebrarà el proper 10 de novembre en format online.

L'objectiu de la sessió és analitzar la protecció de les persones amb discapacitat en l'ordenament jurídic espanyol, els aspectes pràctics en l'aplicació de la quota de reserva i la seva forma de càlcul, així com la sol·licitud d'excepcionalitat i les principals mesures alternatives.

Alguns dels temes que es tractaran són: diferència entre discapacitat, incapacitat i independència; RD 1/2013 Llei General de Discapacitat (Dret al Treball); càlcul del 2% de la quota de reserva; Tipus d'ocupació; excepcionalitat; mesures alternatives i obligacions preventives.

Els experts que impartiran la sessió són: Carlos Gabino Rey Marca, consultor jurídic d'AEBALL/UPMBALL, Josep Maria Solanellas (President de FECETC) i Josep Roset (Conseller assessor de FECETC).

Aquesta jornada està emmarcada en el Cicle de Jornades sobre diàleg social i negociació col·lectiva, subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Més informació i inscripcions: www.aeball.com

#AeballEmpresesCreantValorAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona