NOVEDADES
NOVEDADES

¿Quieres realizar un plan de contingencia eficaz ante la crisis actual de suministros? Inscríbete e al eWorkshop de AEBALL


AEBALL/UPMBALL, gràcies a la col·laboració amb el Centri d'Estudis i Assessorament Metall·lúrgic (CEAM), ofereix la possibilitat de participar en el eWorkshop "Replantejament i reenginyeria de la cadena de subministrament en la crisi actual de matèries primeres, microxips i alça de nolis" el 3 de desembre, de 9.00 a 12.00 h.

L'objectiu és entendre la situació actual de la cadena de subministrament, els seves causis i claus per a poder articular un pla de contingència eficaç en aquesta tempesta perfecta.

Està dirigit a professionals de logística, de la cadena de subministrament, professionals de compris i proveïment. També a direcció d'operacions, compris i proveïment, logística.

L'expert que conduirà la sessió és Borja Arrizabalaga, consultor i assessor empresarial Expert en: Llegeixin management, Excel·lència Operacional, Indústria 4.0 i Sistemes de gestió integral ISO / Gestió de Processos EFQM.

#TreballemPerGuanyarElFutur

Inscripcions i més informació: AQUÍ


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona